netflix instagram live chick-flicks-netflix-zelf-quarantaine

10x chick flicks op Netflix die zelf-quarantaine een stuk leuker maken

Hoe jij jezelf kan vermaken tijdens deze periode van zelf-quarantaine? Lekker op de bank hangen met een pizza, wat movie snacks en een lange lijst van chick flicks voor in je Netflix lijst. Welke je echt moet zien? Dat vertellen we je graag!

1. Sierra Burgess is a Loser

Wat doe je als je als tienermeisje compleet buiten de boot lijkt te vallen, geen succes boekt in de liefde en online wordt aangezien voor een van de populairste meisjes op school? Precies: dan doe je je voor als iemand anders. Sierra (Shannon Purser) raakt in een online relatie verwikkeld met Jamey (Noah Centineo), maar het wordt knap lastig als hij haar in het echt wil zien… Ja, jij wil weten hoe dit afloopt!

2. She’s The Man

Deze film moet je weleens hebben gezien! Niet alleen omdat Amanda Bynes een hilarische rol spelt door zichzelf te vermommen als haar broer zodat ze tijdens college voetbal kan blijven spelen. Nee, ook omdat Channing Tatum een van de hoofdrollen speelt – nice!

3. Age of Adaline

Een mooi, bijzonder, liefdevol en aangrijpend verhaal over Adaline, een vrouw die niet ouder wordt, met Blake Lively én Michiel Huisman in de hoofdrol én de fantastische kledingstijl van een vrouw die in het begin van de twintigste eeuw opgroeide: wij houden ervan!

4. What to Expect When You’re Expecting

Je hoeft niet zwanger te zijn om van deze film te kunnen genieten! Er zitten heel wat bekenden in – Jennifer Lopez, Anna Kendrick, Rebel Wilson en Cameron Diaz, bijvoorbeeld – die je allemaal volgt tijdens hun eigen zwangerschapsavonturen. Oh, en zeiden we al dat Chase Crawford (ook wel bekend als Nate van Gossip Girl) meespeelt…?

5. The Ugly Truth

Er is niets heerlijker dan onderuitzakken en kijken naar een film met een ongebruikelijke romance, right? Dan is The Ugly Truth perfect! Want is de waarheid wel zo lelijk als Mike (gespeeld door Gerard Butler) beweert? Daar helpt Abby (Katherine Heigl) hem achter komen… Wat denk jij?

6. To All The Boys I’ve Loved Before

Deze heb je waarschijnlijk al (een paar keer) gezien, maar hij is té leuk om niet nog een keer te bekijken. Lara-Jean (Lana Condor) schreef 5 brieven aan jongens waar ze ooit verliefd op was en komt erachter dat ze per ongeluk verstuurd zijn. Dat levert haar heel wat avonturen op, waaronder met hottie Peter (Noah Centineo)… Ja, deze is zeker de moeite waard!

7. To All The Boys – PS: I Still Love You

Als je deel 1 hebt gezien, kan je deel 2 natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan! Gelukkig staan beide films op Netflix en kan je het vervolg op het avontuur van Lara-Jean en Peter op de voet volgen. En geloof ons, met de love triangle die in deze film ontstaat wil je dit zonder twijfel…

8. The Perfect Date

Heb je nog niet genoeg gehad van Noah Centineo na Sierra Burgess Is A Loser en de To All The Boys films? Wij ook niet! Daarom wil je The Perfect Date ook zien! Brooks moet geld zien te verdienen om naar college te kunnen en komt er bij toeval achter dat hij dat kan doen door met meisjes op date te gaan. Wat hulp van een vriend en zijn eigen dating app was geboren. Hoe leuk?!

9. Someone Great

Wat gebeurt er als je 9 jaar lang een relatie hebt en je door omstandigheden besluit om uit elkaar te gaan? Het overkomt muziekjournaliste Jenny, gespeeld door Gina Rodriguez (Jane in Jane The Virigin) in Someone Great. Deze film is grappig, verdrietig, romantisch en meeslepend tegelijkertijd. Misschien niet de film die je het meest opvrolijkt, maar wel eentje die perfect is voor een dagje rom-coms kijken.

10. Definitely Maybe

Ah, een golden oldie! In Definitely Maybe vertelt Will (Ryan Reynolds) zijn dochter Maya (Abigail Breslin) het verhaal over hoe hij haar moeder ontmoette. De catch? Hij verdraait de namen in het verhaal zodat ze er pas op het einde achter komt wie haar moeder is. Leuk, gevat en romantisch; een echte aanrader voor een filmavondje!

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen