Stars leren kennen2

Deze stars willen we beter leren kennen!

Watch out Hollywood, er komen nieuwe celebs in de spotlight! Justin Bieber, Ariana Grande en  Kendall Jenner moeten plaats maken voor deze stars. Let’s get to know them!

1. Sophie Turner

https://www.instagram.com/p/BJIdouUh0mg/?taken-by=sophiet&hl=nl%20

Van Sophie weten we eigenlijk alleen dat ze in love is met Joe Jonas én dat ze funny socks draagt. Maar de girl is zelf ook mega goed met haar carrière bezig! Kijk je Game of Thrones? Dan herken je Sophie vast wel als Sansa Stark! En that’s not all, want ze speelde ook in de actiefilm X-Men: Apocalypse. Daarin deed ze het supergoed, want ze werd genomineerd voor een Kids Choice Award. Ook gaat ze nog in vier andere films spelen, maar daar zijn helaas nog weinig deets van bekend. You go, So!

2. Bea Miller

Bea Miller is the next big thing! Ze werd bekend door de Amerikaanse X-Factor en kreeg voor haar awesome performance een platencontract. De girl heeft al meerdere singles uitgebracht waaronder de nieuwe song I Can’t Breathe. But wait, there’s more! De beauty sprak stemmen in voor animatiefilms, datete met niemand minder dan Jacob Whitesides én mocht dit jaar de MTV Movie and TV Awards openen! Uhm, is it just us, of kan deze girl echt alles?

3. Joe Alwyn

Joe Alwyn

O-M-G! Vinden jullie Joe ook megahot? Wij wel en Taylor Swift ook! Rumour has it dat de zangeres aan het daten is met de boy, en wij snappen wel waarom! Maar Joe is niet alleen de fling van Taylor, de hottie gaat zelf ook superlekker. Hij speelt in meerdere films én is, hoe kan het ook anders, model! Joe heeft zelfs een shoot gedaan met Taylors bestie Gigi Hadid!

4. Paris Jackson

We kennen Paris allemaal als de dochter van superstar Michael Jackson, maar de girl is zelf ook Hollywood aan het veroveren! Ze schrijft nummers voor beroemde artiesten, speelt in de serie Stars, is het gezicht van Calvin Klein én gaat in een nieuwe horrorfilm spelen. Sounds good!

5. Amandla Stenberg

Ken jij Rue nog uit The Hunger Games? Deze gorge girl speelde haar en deed dat supergoed! Na deze awesome triologie kreeg ze de hoofdrol in de film Everything, Everything, die 17 augustus in de bios draait! Maar ze laat het niet alleen bij acteren, want Amandla is ook met haar zangcarrière bezig! Ze heeft recent haar eerste vid Let My Baby Stay uitgebracht, and we like it!

LEES OOK: Seizoen 2 van 13 Reasons Why zag er bijna zo uit…

Beeld: BrunoPress, Instagram (parisjackson, sophiet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke up-coming star is jouw fave?

Gerelateerde artikelen