Het gaat supergoed in celeb town; er zijn weinig ruzies, break-ups of social media stiltes. Maarreh, dat kan supersnel he-le-maal veranderen! Want remember, kleine oorzaken hebben vaak grote gevolgen…

What if…

1. Justin Bieber geen selfie camera had?

 

Justin Bieber

Ok’d, als JB geen front camera had, stond er ongeveer niks, nada, noppes op zijn Insta. De boy post de laatste tijd namelijk megaveel selfie’s. Dit weekend was zijn ontstoken oog hot topic. Een beetje afwisseling in pics zou leuk zijn, maar ach, eigenlijk zijn we happy met alle foto’s van Justin.

2. Hannah Baker geen tapes had opgenomen?

Maybe I could have started over with the right person.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

Hey, it’s Hannah. Hannah Baker. That’s right. Don’t adjust your… whatever device you’re hearing this on. It’s me, live and in stereo. Hannah Baker nam, voordat ze zelfmoord pleegde, een aantal tapes op. Hierin vertelt ze 13 reasons waarom ze niet meer wil leven. Maar wat als de girl deze cassettebandjes nooit had gemaakt?

Dan wist Clay niet waarom zijn soulmate zelfmoord had gepleegd, en wist bijna niemand van de verkrachtingen van Bryce Walker en het ongeluk veroorzaakt door Jenny Kurtz af. Ook zouden de ouders van Hannah nooit de waarheid te horen krijgen en konden de tapes niet gebruikt worden tijdens de rechtszaak. Hannahs einde is natuurlijk supersad met een capital S, maar we zijn megablij dat de girl alle secrets heeft verteld op de tapes!

3. De boys van 1D nooit bij elkaar werden gezet?

Remember dat de vijf hotties apart auditie deden voor X Factor? Jurylid Simon Cowell vond het een goed plan om ze bij elkaar te zetten and we agree!

Maarreh, stel je voor dat ie nooit op dit idee was gekomen. Dan waren de boys (waarschijnlijk) niet zo famous en succesvol als ze nu zijn. En dat betekent dat we niet naar On The Loose, Harry Styles, Strip That Down en Still Got Time konden luisteren. Uhm, is it just us, of zouden we dit nooooit overleefd hebben? Simon, thanks hè!

4. Aria A.D is?

Don't get played. #PLLEndGame

A post shared by Pretty Little Liars (@prettylittleliars) on

Stel Aria Montgomery is uber A, dan zouden wij echt in shock zijn! Want waarom wil de girl haar besties zoveel pijn doen? Als dit uitkomt is ze def haar friends kwijt en gaat Ezra bij haar weg. That’s not all, want de Rosewood police laat het hier niet bij! Aria zou voor de rest van haar leven moeten liegen áchter de tralies. Uhm, wij denken niet dat we deze plot twist aankunnen!

LEES OOK: Déze 13 Reasons Why acteurs zeiden nare dingen over Selena…

Beeld: BrunoPress, Instagram (Prettylittleliars, 13Reasonswhy, JustinBieber)