Done with your homework? Tijd om lekker te chillen op de bank. Hieronder vind je vijf films, die je zeker gezien moet hebben.

1. You get me

Holly is na een onenightstand volledig geobsedeerd door Tyler. Het was de bedoeling dat ze na de afwijzing, verder zou gaan met haar leven. Maarr, Holly kan dit niet en besluit zelfs naar dezelfde school te gaan. Op deze manier wil de girl hun ‘romance’ levend houden. Bella Thorne en Nash Gier spelen mee in deze thriller. Zeker de moeite waard!!

2. The fundamentals of carings

Nadat Ben iets heel heftigs heeft meegemaakt, gaat hij aan de slag als zorgverlener. Zijn eerste klant is Trevor, een 18-jarige boy, met een spieraandoening. Samen maken ze een hilarische roadtrip. Tijdens deze trip ontdekken ze mooie plekken, maar vooral ook elkaar. Enneh, Selena Gomez speelt mee!

3. The age of Adaline

Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren 30 blijft ze voor altijd jong. Jaren lang voelt ze zich eenzaam, totdat er een man op haar pad komt, voor wie het misschien de moeite waard is, om haar onsterfelijkheid op te geven.

Hottie Michiel huisman speelt een van de hoofdrollen, alleen voor hem moet je deze film al kijken!

4. Mr. Right

Martha is ongelukkig in de liefde, totdat ze eindelijk haar ideale man heeft gevonden. Maar haar ware liefde blijkt een internationale huurmoordenaar te zijn, creepy!

Pitch perfect actrice Anna Kendrick speelt mee, we love her!

5. White house down

Het Witte Huis in de Verenigde Staten wordt overvallen en bezet door een gevaarlijke groep. Een agent van de geheime dienst, John Cale (gespeeld door Channing Tatum, OMG), krijgt de belangrijke taak, om het leven van de Amerikaanse president te redden.

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress