Disney+ films

16x films die in oktober te zien zijn op Disney+

Yes, er komen deze maand weer nieuwe films op Disney+. Oktober zit vol superleuke movies en series met onder andere The Mandolian, The Right Stuff, Clouds, Onward, en Magic Of Disney’s Animal Kingdom. Hoe magisch klinkt dat!?

#1. Magic Of Disney’s Animal Kingdom

Gaaf, dit wordt één van de nieuwe Original-films op Disney+. Deze serie geeft een kijkje achter de schermen van Disney’s Animal Kingdom. Kijk door de ogen van de verzorgers, oprichters en de dieren in de movie. Check hem snel op 2 oktober!

#2. The Greatest Snowman

Bel je besties maar op, want dit is echt een reden voor een movie night! De fantasie in deze film speelt een supergrote rol.

#3. The Chronicles of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader

Zin in een beetje spanning? In deze film worden de hoofdrolspelers in een magisch schilderij getrokken. Eenmaal daar ontdekken ze dat er een gevaarlijke tijd tegemoetkomt…

#4. The Right Stuff

Zet maar snel een herinnering in je telefoon op 9 oktober, want deze Disney+ Original neemt je mee in de Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Interesting!

#5. Jane

Ben je helemaal gek van dieren? Dan is deze movie echt iets van jou! De hoofdrolspeelster mag eindelijk haar droom waarmaken, maar dit gaat niet zonder slag of stoot…

#6. Clouds

Yes! Dit is een première bij Disney+. In deze waargebeurde movie wordt er duidelijk dat elke dag jouw laatste zou kunnen zijn.

#7. Meet The Chimps

Ook deze serie is in samenwerking met National Geographic gemaakt en neemt je mee naar het geheime leven van de chimpansee.

#8. Onward

Dit is een nieuwe Disney- en Pixarfilm, waarin twee elvenbroeders samen beginnen aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht naar magie! Check alvast de trailer van deel 2.

#9. Saving Notre Dame

Wow! In deze movie kan je zien hoe er vijftien uur gestreden wordt om de brand in de Notre Dame tegen te gaan.

#10. Once Upon A Snowman

Olaf fans opgelet! Deze movie volgt het verhaal van Olaf die zijn eerste stappen in de wereld zet terwijl hij zijn eigen identiteit ontwikkelt. Wat gebeurde er met Olaf toen hij gebouwd werd door Elsa? En wat gebeurde er met hem toen Anna en Kristoff hem voor het eerst ontmoette in het bos? Je ziet het allemaal in deze superleuke movie!

#11. Spies In Disguise

Ook deze movie zal in première gaan bij Disney+.

#12. The Big Fib

Yay, dit is weer een nieuwe Disney+ Original-serie!

#13. The Mandalorian

Hoe leuk is dit! Na het supergrote succes van het eerste seizoen, is op 30 oktober het tweede deel te zien. Ook dit seizoen maken de hoofdrolspelers weer genoeg avonturen mee.

#14. Ever After: A Chinderella Story

Van deze film droom je helemaal weg! De hoofdrolspeler wordt gebruikt als hulpje, zodra haar vader overlijdt. Ondanks de tegenslagen groeit ze op tot prachtige vrouw met een sterke wil en komt ze ook nog een hele knappe prins tegen…

#15. Europe From Above

Benieuwd naar de rest van de wereld? Deze movie laat je de mooiste culturen en bezienswaardigheden zien!

#16. P.J. Masks

Ook dit is een Disney Channel-serie, exiting!

Welke Disney+ film is nu al jouw fave? Let uw know!

Lees ook:

Beeld: Filmdepot / Bron: The Walt Disney Company

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen