Ben jij een sporty babe tussen de 13 en 18 jaar oud? En lijkt het je leuk om een keer gratis te karten? Dan is Girls On Track op zoek naar jou!

Wanneer?

Op vrijdag 17 augustus in Assen organiseert de KNAF selectiedagen voor het Girls On Track programma van de wereldautosportbond FIA. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden! Ervaring in de karting of autosport is niet vereist.

Wat ga je doen?

Aan het eind van iedere selectiedag worden de drie beste girls gekozen op basis van snelheid en motivatie. Hoor je bij de top 3? Dan maak je kans om in maart 2019 naar Le Mans in Frankrijk te gaan voor een driedaagse cursus van de FIA! Samen met alle andere sporty babes van de andere deelnemende landen leer je nog veel meer over karten en autosport.

https://www.facebook.com/TheGirlsOnTrackNederland/videos/493885794379521/

Wat win je?

Uiteindelijk mogen de zes beste meiden uit alle deelnemende landen  in september 2019 een demonstratie geven in Brussel. Hoe cool is dat?!

Meedoen?

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring? En een échte kart chick worden? Registreer je dan op via deze link. O ja, en vertel uiteraard je friends erover!

LEES OOK: