trouwen

3x op deze mooie plaatsen trouwden celebs

De afgelopen jaren zijn er veel celebrities getrouwd en gaven elkaar het ‘ja-woord’ op de mooiste locaties ever. Van Justin en Hailey Bieber tot Joe en Sophie Turner: hier trouwden celebs.

1. JUSTIN EN HAILEY BIEBER – BLUFFTON, USA

Justin en Hailey trouwden al in 2018, maar vierden hun bruiloft pas een jaar later in oktober. Samen met 154 vrienden en familieleden vierden ze deze prachtige dag in Bluffton, South Carolina. Het huwelijk vond plaats op het resort Montage Palmetto Bluff en ligt op een landgoed van 81 km2. Het landgoed beschikt over een jachthaven aan de rivier, een groot natuurreservaat, restaurants, een mega golfbaan en inclusief twee kerkjes waarin je kunt trouwen.

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie
Beeld: Booking.com

2. JOE EN SOPHIE JONAS – SARRIANS, FRANKRIJK

Wat is er romantischer dan trouwen in de stad van de liefde? Joe en Sophie Jonas gaven elkaar het ja-woord in Parijs. Ze vierden deze dag in het prachtige vakantiehuis Château de Tourreau. Dit huis bevindt zich op een historisch 18e-eeuws landgoed, omringd door wijngaarden en lavendelvelden. So romantic!

Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie
Beeld: Booking.com

3. KANYE EN KIM WEST – FLORENCE, ITALIË & PARIJS, FRANCE

Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze niet altijd alles over de top doet. Het kwam dan ook niet als verrassing dat Kanye en Kim op twee verschillende plekken trouwden. In 2014 gaf het stel een groot feest de dag vóór ze gingen trouwen en waar Lana Del Rey optrad! De dag erna vlogen ze vanaf Parijs naar Florence en zeiden ze ‘I do’ op Forte di Belvedere in Florence. Deze plek is zó exclusief dat het hun $400.000 dollar kostte voor één dag.

Lees ook:

Bron: CosmoGIRL!, Booking.com | Beeld: Getty Images, Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen