herkennen-britse-series

4x dingen die je herkent als je van Britse series houdt

Ben jij enorme fan van Britse series als Bridgerton en The Crown? Dan ga jij jezelf ongetwijfeld herkennen in de onderstaande punten. Ze zijn namelijk typisch voor als je van Britse series houdt, trust us!

1. Je gaat zelf (bijna) met een accent praten

Eerlijk is eerlijk, je hebt inmiddels zo veel Britse series gezien dat je er bijna zelf een Brits accent van krijgt. Je kan er niks aan doen, je hoort alleen nog maar de perfecte Britse uitspraak als je Engels hoort en gaat automatisch het accent overnemen. Hoe kan je ook anders met zo’n prachtige taal?!

2. Je gedraagt je heel degelijk

De meeste Britse series gaan over de Britse aristocratie of gewoon over hele degelijke burgers. Het is dan ook niet heel gek dat je je nu ook heel degelijk gedraagt en een veel nettere taal uitslaat dan je dat hiervoor misschien deed. Die Britse degelijkheid lijkt wel aanstekelijk! Tea and crumpets, any one?

3. Je neemt hele droge humor over

En dat is niet het enige wat aanstekelijk is! Als je dacht dat Nederlanders droge humor hadden, dan ken je de Britse humor nog niet… Je had natuurlijk kunnen verwachten dat je humor nu nog droger en matter-of-fact zou worden, want je weet inmiddels niet meer beter!

4. Je irriteert je aan Amerikaans Engels

Ah, de mooie klanken van het Britse Engels… Dat is niet vergelijkbaar met het geknauw van de meeste Amerikaanse accenten, als het aan jou ligt. Ja, voor jou is het duidelijk: jij zal altijd het Britse Engels verkiezen boven het Amerikaanse Engels. Brits voelt nu eenmaal wat zachter en vriendelijker aan, vind je niet? Of komt dat door al die Britse series…?

Lees ook:
MTV komt met een nieuwe reality show
5x dingen waar iedere introvert zich in herkent
Komt er een tweede seizoen van The Queen’s Gambit?

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen