films netflix die lekker wegkijken

4x Films op Netflix die lekker wegkijken

Soms heb je even totaal geen zin om meegezogen te worden in een film, maar wil je gewoon lekker iets luchtigs kijken. Wij zochten een paar films voor je uit die lekker wegkijken én op Netflix staan!

Ibiza

Harper moet voor haar werk naar Spanje toe, daar heeft ze een belangrijke vergadering. Haar vriendinnen lijken het een goed idee om met haar mee te gaan, zodat ze lekker kunnen partyen. Harper twijfelt even, maar gaat dan toch overstag. Als ze op een feestje een knappe dj ontmoet, belanden de girls in een spannend avontuur. Oeh, exciting…

LOL (Laughing Out Loud)

In LOL komen alle drama’s die bij het leven van een tiener horen aan bod. De 16-jarige scholiere Lola, die wordt gespeeld door Miley Cyrus, heeft haar lover gedumpt en gaat achter een andere boy aan die toevallig ook nog eens haar BFF is. Volg je het nog, hihi? Terwijl Lola experimenteert met seks en drugs, heeft haar moeder het moeilijk met de scheiding. Deze film vertelt een herkenbaar en mooi verhaal.

Blue Lagoon: The Awakening

Deze film gaat over de populaire studiebol Emma en buitenbeentje Dean (die overigens erg hot is). Zij zijn elkaars tegenpolen. Best onhandig, als je samen op een onbewoond eiland belandt. Toch leren ze stukje bij beetje om te gaan met de situatie én met elkaar. Komen ze óóit levend van het eiland af? Spannend!

Mamma Mia

Dit is de laatste uit het rijtje films op Netflix die lekker wegkijken. Mamma Mia gaat over Sophie die gaat trouwen. Ze is opgevoed door haar single mom, Donna, die een hotel op een eiland runt. Sophie heeft haar vader nooit gekend. Als de girl gaat trouwen, nodigt ze drie van haar moeders ex-lovers uit, in de hoop haar vader te vinden.

Lees ook:

Beeld: Instagram @the.bluelagoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen