365 DNI

4x redenen waarom je de nieuwe movie 365 DNI wil zien

De nieuwe movie 365 DNI is nog niet zolang uit, maar de meningen zijn nu al supererg verdeeld. De hoofdrolspeler is in ieder geval een enorme hottie, hihi. Check hier vier redenen waarom je 365 DNI wil zien! Let op: de film is 16+. 

Hottie alert 

Oh my gosh, kunnen we het even hebben over de hoofdrolspeler? Wat een hottie! Massimo wordt gespeeld door Michel Morrone en wij zijn stiekem een beetje in love met hem. Tall, dark and handsome is vast ontstaan toen ze hem zagen, hihi.

Are you lost, baby girl?

De manier waarop Massimo elke keer achter Laura staat en zegt: ‘Are you lost, baby girl?’ laat onze harten smelten. Hoe sexy?! We zouden stiekem willen dat onze lover dit ook af en toe bij ons doet, haha!

Fifty Shades of Grey, but more

Ben je fan van Fifty Shades of Grey, maar kan het nooit heftig genoeg zijn voor jou? Dan wil je 365 DNI zeker zien! Laten we zeggen dat de seksscènes, ehm, heftig zijn…

Bad, but good

Eigenlijk is de film niet goed geacteerd en hij krijgt dan ook veel slechte recensies, maar als je eenmaal aan het kijken bent, kun je gewoon niet meer stoppen. Zou het komen door hottie Massimo? #sorrynotsorry

Lees ook:

Beeld: | Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen