4x Tips om een lange vlucht door te komen

YAY! De zomervakantie is voor de meeste al begonnen. Heb jij je koffers al klaar staan? Wij hebben een paar tips om een lange vlucht door te komen, good luck!

Watch it

Sinds Netflix en Videoland de functie ‘downloaden’ hebben geïntroduceerd, zijn we onafscheidelijk van de apps. Ook in de lucht kun je genieten van je favoriete series, dus vergeet ze niet te downloaden!

Glam-up

Nu mag je in je handbagage niet meer dan 100 milliliter meenemen, maar je kunt wel wat maskertjes inslaan. We snappen dat het niet erg handig is om kleimaskers in de lucht aan te brengen. Gelukkig heb je tegenwoordig ook sheetmasks en die zijn veel makkelijker!

Lekker lezen

Een leuk tijdschrift hoort helemaal bij de vakantie. Neem er genoeg mee zodat je de hele vlucht, en zelfs op het strand, kunt genieten van spannende verhalen en quizjes. Ook kun je voordat je op vakantie gaat nog even een bezoekje brengen aan de bibliotheek.

 Crea bea

Neem een bullet journal mee met een paar pennen en stiften. Je zult zien dat de tijd voorbijvliegt als je eenmaal bent begonnen. Vergeet je boekje niet te vullen met leuke vakantiekiekjes.

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen