activiteiten-besties-regent-buiten

5 activiteiten om te doen met je besties als het regent buiten

Wil je iets leuks gaan doen met je besties, maar is het keihard aan het regenen buiten? No worries: met deze 5 tips kan je een supergezellige middag hebben zónder dat je door het vieze weer heen naar buiten hoeft. Hoe fijn is dat?!

#1 Spelletjesmiddag

Hoe leuk is het om een old fashioned spelletjesmiddag met bordspellen met je vriendinnen te doen? Met de tikkende regen op de ramen, heerlijke warme chocolademelk en jullie favoriete games ben je de middag door voor je het doorhebt! Misschien wel Monopoly of Trivial Pursuit, maar ook Cluedo en Risk zijn toffe spellen om de middag mee door te brengen. Welke gaan jullie als eerste spelen?

#2 Filmmarathon

Niet zo van de spelletjes? Dan kan je natuurlijk ook een gezellige filmmarathon organiseren? Laat iedereen een film uitkiezen die ze graag willen zien, haal een heleboel snacks in huis, leg de kamer vol dekens en kussens om in weg te kruipen en laat iedereen zijn comfy outfit aantrekken voor een knusse, uitgebreide filmmarathon. Hoe gezellig?!

#3 Pampersessie

Is het tijd om jezelf eens flink in de watten te leggen? Plan dan een at home pampersessie met je besties in. Maak zelf maskertjes, doe mani-pedi’s bij elkaar en ga – met de hulp van wat YouTube-tutorials – make-up looks op elkaar uitproberen. Aan het einde van de dag hebben jullie waarschijnlijk niet alleen heel veel plezier gehad, maar zie je er ook weer helemaal on fleek uit!

#4 Bakken

Duik eens samen de keuken in om wat lekkers te maken met z’n allen! Hebben jullie trek in brownies, cake of misschien wel een zelfgemaakte taart. Je kan samen aan één creatie werken, maar je kan natuurlijk ook een soort bake-off organiseren en strijden om wie de mooiste en lekkerste creatie kan maken. En het mooiste van alles? Daarna kan je ze samen heerlijk opeten en dat is natuurlijk ook een feestje!

#5 Theetje doen

Je hoeft natuurlijk helemaal niet iets heel bijzonders te doen met je besties als je niet naar buiten kan, want vaak hebben jullie aan elkaars gezelschap al meer dan genoeg! Gewoon gezellig met z’n allen een theetje doen bij een van jullie thuis met wat lekkere koekjes erbij kan al de aanzet zijn van een supergezellige middag! Jullie hebben toch altijd genoeg om over te kletsen, dus jullie vermaken je wel… Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Lees ook:

6x dingen die je herkent als je niet van regen houdt
5x boekenseries voor een regenachtige dag
7 songs voor als het regent buiten

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen