5 celebs die maybe een rol spelen in de nieuwe clip van Ariana…

Het wachten op de videoclip van Thank you, next is superspannendMaar gelukkig hebben we iets gevonden wat het wachten een stuk leuker maakt. Jullie hebben vast, net als wij, 5 celebs gespot op Ari’s Instagram pagina in de posts over haar nieuwe clip. Misschien hebben jullie ze herkent, maar weten jullie niet zo gauw waarvan. Wees gerust wij hebben het voor je uitgezocht!

1. Colleen Ballinger 
Colleen is al best lang een van Ariana’s bestie’s. Colleen is zwanger at the moment, maar dat houdt haar niet tegen om toch een rolletje in de clip van Thank you, next te spelen. Op haar Instagram stories postte Ari een foto van haarzelf, haar andere bestie Alexa en de zwangere Colleen in Cheerleader outfits. Waarschijnlijk een van de thema’s van de clip. Ook is Colleen te zien in de sneak peak van Ari’s nieuwe clip, dus……wij zijn er echt 99% zeker van dat zij in de clip zal shinen.
Je kunt Colleen kennen van YouTube. Daar heeft ze haar persoonlijke account Colleen Ballinger en haar superpopulaire alter ego Miranda Sings.

Miranda Sings GIF - Find & Share on GIPHY

2. Elizabeth Gillies
Een oud bekende van Ariana, en waarschijnlijk ook van jullie, is Elizaneth Gillies. Beter bekend als Jade uit Victorius! Ari en Elizabeth hebben sinds de show een vriendschap opgebouwd en are still going strong. In een Instagram post van de Thank you, next zangeres staat Jade in haar Mean Girls outfit als Cady Heron naast vier anderen.  Ook Mean Girls zou dus nog een thema kunnen zijn in de clip. 

Excited Ariana Grande GIF - Find & Share on GIPHY

3. Jonathan Bennett
En de volgende is Jonathan Bennett aka Aaron Samuels uit de eerste Mean Girls. Aaron was DE crush van bijna elke tiener in 2004. Maar nog steeds vallen we elke keer weer voor meneer handsome tijdens het kijken van de film. Jonathan kruipt weer in de huid van Aaron, dit keer voor de clip van Ariana Grande.

Kind Of Seems Like You Get It Aaron Samuels GIF - Find & Share on GIPHY

4. Daniella Monet
Naast Elizabeth aka Jade speelt, Daniella Monet ook maybe een rol in de nieuwe clip. Daniella kennen we als Trina Vega uit Victoriusnet als Elizabeth Gillies. Daniella speelde de crazy zus van Tori Vega. Tori was de hoofdrolspeelster van de Nickelodeon serie. Zij en Ariana zijn ook nog steeds besties. Ook haar zullen we zeer waarschijnlijk tegenkomen in de clip. Love it! 

Ariana Grande Beck Oliver GIF - Find & Share on GIPHY

5. Jennifer Coolidge
De laatste celeb die wij hebben gespot tussen de sneak peaks van de clip is Jennifer Coolidge. Deze vrouw kan je kennen van haar rol als Paulette in Legally Blonde. (Wellicht nog een thema voor de clip)Verder is Jennifer Coolidge bekend van onder anderen: Legally Blonde 2 en A Cinderella story. Op Ari’s pagina is Jennifer te zien met de caption ‘new best friend’. 

Legally Blonde Men Are Retards GIF - Find & Share on GIPHY

De clip wordt vast net zo geweldig als het liedje. You go Ariana!

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen