herkennen-jarig-najaar

5 dingen die je herkent als je in het najaar jarig bent

Komt jouw birthday er bijna aan of ben je net jarig geweest? Dan ga je jezelf zonder twijfel in de onderstaande statements herkennen! Dit herkent namelijk iedereen die bij jullie speciale club hoort en ook in het najaar jarig is, trust us. Lees je mee?

#1 Het regent meestal op je verjaardag

Tja, we leven nu eenmaal in Nederland en in het najaar regent het vaker wel dan niet. Grote kans dus dat het regent wanneer jij jarig bent. Aan de ene kant natuurlijk enorm balen, maar aan de andere kant heeft het ook altijd wel iets knus als je de regen op de ruiten hoort tikken terwijl je binnen de kaarsjes op je taart uitblaast, vind je niet? Alles heeft zo zijn charmes…

#2 Je kan altijd een leuk themafeest geven

Jarig zijn in het najaar geeft je een goede reden om een leuk themafeest te geven met je verjaardag. Niet alleen kan je natuurlijk een Halloween-themed feestje geven in deze periode van het jaar, ook kan je er natuurlijk voor kiezen om met je vriendinnen een knusse pyjamaparty organiseren – toch een stuk gezelliger met dekens en warme drankjes dan wanneer het hartje zomer is, vind je niet?

#3 Je viert je verjaardag altijd binnen

Je moet wat als het 9 van de 10 keer regent op je verjaardag… Geen zomerse tuinfeesten of zonnen op het terras op jouw verjaardag, jij brengt je verjaardag altijd met je hele familie binnen door. Misschien niet jouw ideale beeld, maar wel heel knus en gezellig. Helemaal als je ook nog een fijn haardvuur aanzet (dat kan ook met een vuurkorf in de tuin, natuurlijk) en je herfstige snacks als marshmellows en chocolademelk serveert. Je kan er maar beter het beste van maken, toch?

#4 Je krijgt vaak winterachtige cadeaus

Een leuke nieuwe sjaal, een mooi paar handschoenen of misschien wel van die fluffy sokken voor in huis… Jij krijgt vaak cadeaus die je helpen warm te houden in de koude periode die voor de deur staat. Heel handig en leuk natuurlijk, maar soms zou je best eens iets willen krijgen wat je niet alleen als het regent of koud is kan gebruiken. Een bikini, bijvoorbeeld… Al ben je natuurlijk ook heel blij met die heerlijk warme items!

#5 Je hebt na de zomer nog iets om naar uit te kijken

Waar iedereen het altijd super fijn vindt om in de zomer jarig te zijn – want, good moods, lekker weer, noem het maar op – vind jij het ergens ook wel fijn om in het najaar jarig te zijn. Jij hebt namelijk, als de zomer eenmaal over is, nog iets om naar uit te kijken. Wat dat betreft is jarig zijn in het najaar perfect, want je hebt nog een leuk hoogtepunt na de zomer én je hebt geen last van de feestdagen rond je verjaardag, want je zit er precies tussenin. Top, toch? Wij vinden van wel!

Lees ook:
5 liedjes die jou in de herfstsfeer krijgen
6 dingen die je herkent als de herfst jouw favoriete seizoen is
Quiz: Welke herfstkleur past het beste bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen