eerste date

5 dingen die je tijdens de eerste date beter niet kunt doen

De tropische temperaturen zijn in volle gang en dat betekent dat het dating life weer van start gaat. Wij hebben 5 dingen voor je op een rijtje gezet die je tijdens de eerste date met die ene hottie beter achterwege kunt laten. You go, girl!

Te laat komen

Als mensen ergens niet tegen kunnen, is het te laat komen. Je kunt tijdens de eerste date beter tien minuten te vroeg zijn dan te laat. Als je dan toch echt te laat bent omdat de trein uitviel of je tegenwind had op de fiets, app dan even dat je iets later bent!

Giphy

Exen

Heb jij eerder al boy-/girlfriend gehad waarmee je een superleuke tijd had? Vertel dit dan vooral niet tijdens de eerste date met jouw nieuwe lover. Hierdoor kan het gesprek super akward worden en voelt hij/zij zich waarschijnlijk onzeker. Onze gouden tip: als hij/zij naar jouw exen vraagt, praat er dan omheen en snij een ander onderwerp aan. Zo voorkom je een ongemakkelijk gesprek die je tijdens de eerste date helemaal niet wil voeren!

Telefoon

Het is erg verleidelijk om op je telefoon te kijken als jouw bestie een Snapchat heeft gestuurd, maar probeer tijdens een date niet te veel op je telefoon te kijken. Hierdoor krijgt jouw nieuwe lover namelijk het idee dat jij je verveelt of afgeleid bent. Moet jij echt reageren op een belangrijk bericht? Zeg dan dat je even naar het toilet moet en check dan meteen even of je lipgloss nog goed zit, girl!

Monophy

All about me

Probeer het niet te veel over jezelf te hebben tijdens de eerste date. We get it, vragen stellen aan jouw nieuwe lover is spannend, maar als je het gewoon probeert kom je misschien wel hele leuke dingen over hem/haar te weten!

Droomman/-vrouw

Vertel tijdens de eerste date niet in details aan welke eigenschappen jouw droomman/-vrouw aan moet voldoen. Mocht jouw date niet aan deze eigenschappen voldoen, zou hij/zij snel op je kunnen afknappen en dat is natuurlijk niet wat je wil!

9ab06630a91eff903e0630bcadb4ce3a

Lees ook:7x leuke dates tijdens de lente
Maak ook:
Quiz: Bij welke boy uit Love Island pas jij?

Beeld: Artur Debat, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen