5 dingen die je tijdens de lockdown kunt doen

5 dingen die je tijdens de lockdown kunt doen

Weet jij niet meer wat je tijdens de lockdown kunt doen en verveel jij je iedere dag opnieuw? Geen stress, wij hebben vijf leuke dingen gevonden die jij tijdens de lockdown kunt doen.

Maak ook: Quiz: Wat is jouw slechtste eigenschap?

Maak een ommetje

Nu denk je waarschijnlijk, weer een rondje wandelen?! Dat blokje om mijn huis heb ik nu wel gezien, we feel you girl! Maar dit is niet zomaar een rondje wandelen dit is een echte strijd. Met de app Ommetje krijg je bij ieder ommetje van twintig minuten een aantal punten en daarbij kun je steeds hoger in de ranglijst van Nederland komen. Hoe leuk?! Wij gaan alvast een rondje lopen.

Leer schilderen

Haal de verf uit de kast en leer via de schildertutorials van Bob Ross op YouTube schilderen als Vincent van Gogh of Rembrandt van Rijn. Misschien ben jij over honderd jaar ook wel te zien in musea, wow!

Spa day

Houd een spa day in je eigen huis, you deserve it! Doe een maskertje op en bingewatch jouw favoriete serie op Netflix. Heb jij de nieuwe To All the Boys: Always and Forever al gekeken?

Maak jezelf mooi

Zit jij ook de hele dag in jouw chilloutfit tijdens de lockdown? Maak jezelf mooi, doe je make-up als NikkieTutorials, trek je mooiste kleren aan, krul je haar en krijg je huisgenoten zover om een foto van te maken. Hierdoor zie jij er ongelofelijk goed uit tijdens de online les en heb je een leuke foto voor Instagram. Staat jouw nieuwe kiekje al online?

Kook internationaal

Hollandse stamppot hebben wij nu wel een beetje gezin. Zoek een lekker zomersrecept op uit jouw fave vakantieland en kook voor je huisgenoten tijdens de lockdown. Zo kom je toch een beetje in vakantiesfeer. Heb jij je teenslippers al aan? 

Lees ook: Wordt North West een succesvolle kunstenares?

Lees ook: Sonny betaalt veel geld om Temptation Island te verlaten

Beeld: Instagram @charlidamelio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen