tweede seizoen undercover film tv opnamestop coronavirus thuiszit serie whatsApp gebruik

5 fantasy series die je echt gezien moet hebben

Ben jij een fan van boeken en films als Harry Potter, The Hunger Games en Divergent? Dan wil je deze fantasy series absoluut gezien hebben! Ze nemen je volledig mee in hun verhalen en voor je het weet heb je ineens een heel seizoen gekeken… geloof ons maar! Welke ga jij als eerste kijken?

1. Once Upon A Time

Ben jij een echte sprookjesfan? Dan ga je deze serie fantastisch vinden! In Once Upon A Time volgen we Emma, die een bezoek brengt aan Storybrooke en daar haar wel hele bijzondere familie terugvindt. De serie speelt zich af in de realiteit en de sprookjeswereld, waardoor het een heerlijk fantasy-gehalte heeft – wij houden ervan!

2. The Witcher

Over deze serie heb je vast een heleboel voorbij zien komen! The Witcher gaat over Geralt van Rivia, een monsterjager die je kan inhuren. Hij is op weg naar een wereld waarin de mensen misschien wel slechter zijn dan de monsters die erin leven… Een spannende en bijzondere serie die zeker de moeite waard is – wij wachten op seizoen 2!

3. Cursed

Katherine Langford, de hoofdrolspeelster in deze serie, ken je misschien wel van 13 Reasons Why. Ze speelt nu Nimue in Cursed, een tovenares met mysterieuze krachten die samen met een legendarisch zwaard en de charmante Arthur haar volk moet redden. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek en, man, wat zijn wij blij dat ze hebben besloten hem te verfilmen! Wat vind jij?  

4. Outlander

Wat doe je als je als Britse vrouw per ongeluk 200 jaar terug in de tijd in de Schotse Hooglanden terechtkomt? In Outlander volg je Claire, die per toeval terug in de tijd reist en zo in aanraking komt met zowel de voorvaderen van haar man, maar ook een groep rebelse Schotten. Dat kan alleen maar een hoop avonturen opleveren… Geloof ons, deze serie wil je echt zien! Al is het alleen maar vanwege hoofdrolspeler Jamie (Sam Heughan).

5. Timeless

Nog een serie waar tijdreizen in voorkomt? Waarom niet?! In deze serie worden historicus Lucy, ex-soldaat Wyatt en uitvinder Rufus genoodzaakt om met een tijdmachine terug in de tijd te reizen om te voorkomen dat een mysterieuze crimineel het verleden – en daarmee ook de toekomst – saboteert. Een superleuke, lekker weg te kijken serie met veel spanning, humor, liefde en toffe tijdreizen. Wij zijn fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen