corona liedjes feelgood liedjes throwback

5 feelgood liedjes die een throwback verdienen

Heb jij behoefte aan even alles loslaten en genieten van leuke, catchy liedjes? Dan wil je deze zeker weer eens luisteren: dit zijn 5 feelgood liedjes die absoluut een throwback verdienen.

Beautiful Girls – Sean Kingston

Wij krijgen gelijk zin om een Amerikaanse diner in te stappen als we dit nummer horen! Hij is old school en een beetje retro, maar daar houden we stiekem ook wel van. Heerlijk om deze lekker mee te zingen!

Independent Women – Destiny’s Child

Een van dé nummers als het gaat om girl power, als je het aan ons vraagt. Er zit attitude in, hij geeft je zelfvertrouwen en met Queen B kan het eigenlijk nooit misgaan, right?

Leavin’ – Jesse McCartney

Alleen de begintonen van het nummer geven ons al happy feels. Heb jij deze heerlijke, typisch Amerikaanse jongensstem ook gemist? Wij wel….

Best Love Song – T-Pain

De hele toon van dit liedje is zo vrolijk en lief, dan kan je gewoon alleen maar een super goede bui van krijgen, vind je ook niet? Hij is heel zoet als je naar de lyrics luistert, zeker als je kijkt naar de artiesten die eraan meewerken. We like!

Party in the USA – Miley Cyrus

In dit throwbacklijstje kan Miley Cyrus natuurlijk niet ontbreken! Met Party in the USA bouw je overal een feestje, of je nu thuis bent met vriendinnen of je hem ineens in de discotheek voorbij hoort komen. Heb jij je cowboylaarzen al uit de kast gehaald? Wij wel!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen