liedjes-helpen-ontspannen

5 liedjes die jou in de herfstsfeer krijgen

Het is nu echt bijna herfst, al kunnen we ons dat soms met het wisselende weer nog moeilijk voorstellen. Voor alle herfstfanaten hebben we dan ook iets leuks: een lijst met 5 liedjes waarvan we zeker weten dat ze je in een herfstsfeer krijgen. Welke ga jij als eerste luisteren?

1. September Song – JP Cooper

Nu de zomer langzaam aan zijn einde aan het komen is, is er geen beter liedje dan ‘September Song’. Een zomer die te lang heeft geduurd volgen JP Cooper en tijd om weer aan iets nieuws te beginnen. Een mooie inleiding voor een prachtige herfst, vind je ook niet?

2. Sweater Weather – The Neighbourhood

De titel verraadt het al een beetje: dit fijne liedje gaat over sweater weather. En als er iets is wat er bij de herfst past is het wel het dragen van fijne truien, natuurlijk! Dit liedje heeft nog een beetje zomerse invloeden, maar dat maakt hem juist zo geschikt voor de overgang van de zomer naar de herfst. Wij zijn fan!

3. Rain On Me – Lady Gaga & Ariana Grande

Als je aan herfst denkt, denk je vaak aan: precies, regen! Nu kan regen natuurlijk heel vervelend zijn, maar als je van de herfst houdt, is regen soms ook juist heel fijn. Dit vrolijke liedje van twee dames met prachtige stemmen maakt je dan ook alleen maar blij en geeft je bijna een aanzet om in de regen te gaan dansen buiten, vind je ook niet?

4. Bad Day – Daniel Powter

Dit is al een wat oudere, maar daardoor is hij niet minder toepasselijk. Lang niet iedereen is een fan van de herfst, en met al regenachtige dagen die ons staan te wachten snappen we dat best. Gelukkig is Bad Day er altijd om je op te vrolijken: een heerlijk upbeat nummer wat je lekker (vals) kan meeblèren om je frustraties eruit te gooien. Wij houden ervan!

5. The A-Team – Ed Sheeran

Ook deze is niet heel nieuw meer, maar het is er wel eentje die ons altijd doet denken aan de koudere seizoenen van het jaar. The A-Team is hét nummer wat Ed Sheeran zijn eerste plekje op de hitlijsten bezorgde en wij vinden dit zachte, gevoelige en knuffelige nummer er dan ook eentje die ons altijd gelijk een herfstgevoel geeft. Wat vind jij?

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen