bevriend-met-boys-redenen

5 redenen om bevriend te zijn met boys

Heb jij vooral vriendinnetjes of ook wat jongensvrienden? In dit artikel leggen wij je uit waarom je écht bevriend moet zijn met boys. Want ja, jongensvrienden hebben heeft nou eenmaal zo zijn voordelen!

1. No nonsense

Jongens staan erom bekend dat ze een ‘no nonsense’ mentaliteit hebben. Drama kennen ze bijna niet, want als er onenigheid is, spreken ze het direct uit of valt er een klap. We snappen niet hoe ze het doen, maar toch is het daarna vaak weer goed. Boys hebben blijkbaar gewoon een veel nuchtere kijk op het leven. Een heerlijke afwisseling van girl drama, vind je ook niet?

2. Andere humor

Natuurlijk kan je ook enorme lol hebben met je vriendinnen, maar lol met jongens is toch niet echt vergelijkbaar. Boys hebben namelijk vaak een heel ander soort humor dan wij meiden hebben. Ja, niet alle grappen die er worden gemaakt vinden we misschien even grappig als dat zij dat vinden, maar toch is het ook heel leuk om een ander soort humoristische vibes te hebben.

3. Ze nemen je mee op avontuur

Vriendinnenuitjes zijn altijd supergezellig en je vermaakt je er prima, maar de jongensuitjes zijn vaak toch net iets andere koek. Eerlijk is eerlijk, ze houden nu eenmaal van een kick en gaan lekker op adrenaline. Ideaal dus voor als je een keer iets wil doen met wat meer spanning en sensatie.

4. Ze zijn altijd mega beschermend

They always have your back. Maar echt! Je jongensvrienden zien je toch vaak als hun kleine zusje en zijn daarom altijd mega beschermend. Let maar eens op tijdens het uitgaan of tijdens festivals: je hoeft je nooit zorgen te maken dat je wordt lastiggevallen of dat je alleen naar huis moet, want de jongens staan altijd voor je klaar!

5. Je kan hun kleding lenen

Oké, deze is misschien niet zo belangrijk als de andere punten, maar wel een hele handige… Want hoe onwijs comfy zijn hun longsleeves, sweaters en spijkerjacks die voor jou natuurlijk veel te oversized zijn, maar daarom juist zo heerlijk? Een goed excuus dus om zo nu en dan eens een kledingitem van de boys te lenen. Waar je jongensvrienden allemaal wel niet goed voor zijn!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen