tweede seizoen undercover film tv opnamestop coronavirus thuiszit serie whatsApp gebruik

5 series die jou door je herfstdip heen kunnen helpen

Voel jij je door het regenachtige weer en de donkere dagen de laatste tijd een beetje down? No worries: met deze 5 bingewatchwaardige series kom jij binnen no time van je herfstdip af. Een lekkere snack, fijn dekentje en heerlijke geurkaars erbij en jij bent klaar voor een dagje bingen… Genieten!

#1 Emily In Paris

Deze populaire serie kan je bijna niet zijn ontgaan, want heel social media staat er vol van en de meesten hebben het eerste seizoen binnen een paar dagen verslonden. En terecht! In Emily In Paris gaat over Amerikaanse Emily die in Parijs voor een parfummerk gaat werken en daar heel wat grappige, genante en zwoele avonturen beleeft. Hoe kan het ook anders in de stad van de liefde?!

#2 Virgin River

Als het alleen al de prachtige omgeving is die je kan opvrolijken, dan doet de rest van het verhaal van Virgin River dat zonder twijfel! Verpleegster Melinda verhuist vanuit de stad naar het plaatjes Virgin River om daar een nieuwe start te maken. Maar in een klein dorpje wonen is best even wennen als je een echte city girl bent, zeker als je stiekem op de vlucht bent van je eigen problemen… Wij kunnen niet wachten tot het volgende seizoen te zien zal zijn, want – geloof ons – deze kijk in je een ruk uit!

#3 Sweet Magnolias

Beste vriendinnen voor altijd? Daar is deze serie een perfect voorbeeld van! In Sweet Magnolias volgen we drie vriendinnen die zijn opgegroeid in het stadje Serenity en daar nog steeds wonen. Ze zijn alle drie heel anders en maken dan ook andere soorten problemen mee, maar ze kunnen altijd bij elkaar terecht. Een vriendschap waar iedereen direct een warm gevoel van krijgt, hoe erg je op dat moment ook in je herfstdip zit. Je komt er met deze serie uit, echt waar!

#4 Jane the Virgin

Als iets je kan opvrolijken, dan is het wel deze hilarische en zonnige serie wel! Jane the Virgin gaat over lerares en schrijfster Jane, die per ongeluk wordt geïnsemineerd en zwanger raakt, maar nog wel maagd is. Dat belooft natuurlijk veel grappige en ongemakkelijke momenten! De serie heeft de opzet van een Spaanse telenovela – inclusief narrator tussendoor – maar dan wel met de flair en het drama dat we van de Amerikaanse televisie gewend zijn. En er is net een nieuw seizoen op Netflix bij gekomen, dus je kan voorlopig vooruit!

#5 Chesapeake Shores

Last but not least nog zo’n heerlijk zoete serie op wederom een prachtige locatie. Abby O’Brien is al jaren geleden vertrokken uit haar hometown, Chesapeake Shores, maar door familieomstandigheden binnen haar flinke en bijzondere familie blijft ze er ineens toch langer hangen dan verwacht. En dat ze haar knappe, muzikale ex Trace tegenkomt, zal er ook vast wel iets mee te maken hebben… Wij kunnen deze serie blijven kijken, want je wil gewoon dat het goed afloopt voor alle O’Brien’s. Geloof ons!

Lees ook:
Quiz: Welke smaak popcorn is jouw fave?
5 liedjes die jou in de herfstsfeer krijgen
Lijstje: leukste dingen om te doen in de herfst

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen