Channing Tatum

5x bekende acteurs die nooit acteerles hebben gehad

Soms heb je gewoon een talent. Voor de één is dat koken of dansen, maar voor deze acteurs is het – obvisously – acteren. Zonder ooit maar een acteerles te hebben gehad, zijn ze toch hele bekende acteurs geworden.

1. Channing Tatum

Hottie Channing Tatum die je vast kent van Magic Mike heeft nog nooit acteerles gehad. Hij kreeg een football scholarship van Glenville State College in West Virginia, maar verhuisde uiteindelijk naar Miami. Hier werd hij door een model talent gescout and the rest is history.

 

2. Joaquin Phoenix

Toen Joaquin klein was, trad hij vaak met zijn siblings op tijdens talentenjachten. Al snel werd hij ontdekt door een van de beste child actors’ agent en was hij te zien in reclames en tv-shows. Inmiddels kennen we Joaquin als The Joker.

Check hier 5x celebs die ooit een modeshow hebben gelopen

3. Johnny Depp

Fun fact: Johnny Depp wilde vroeger altijd rockster worden! Al vroeg stopte hij met school om deze droom achterna te gaan met zijn band The Kids. Nog voordat ze een recorddeal te pakken hadden, ging de band uit elkaar. Uiteindelijk pushde zijn vriend Nicolas Cage hem om af te spreken met zijn agent en nu is hij een van de beste acteurs ever.

4. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence was als kind al de ster in school musical’s en in het theater van de kerk. Ze was pas 14 toen ze ontdekt werd door een talent agent en is sindsdien nooit meer naar school geweest.

5. Will Smith

Will Smith was eigenlijk een rapper die uiteindelijk de acteerwereld is ingerold. Hij heeft nooit een acteeropleiding gedaan, maar is inmiddels een Golden Globe genomineerde acteur, wow!

Bron: Thethings | Beeld: ANP – Jordan Strauss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen