herkennen-fan-lps

5x activiteiten die perfect zijn voor als je graag buiten bent

Ben jij een echt buitenmens en breng jij al je tijd het liefst buiten door? We kunnen ons voorstellen dat jij klaar bent met binnen zitten en dus hebben we 5 leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet die perfect zijn voor als je graag buiten bent, zowel alleen als met vrienden/vriendinnen. Ready?

1. Picknicken

Hoe gezellig is het om met je vrienden en vriendinnen of met je lover/crush (op gepaste afstand) te gaan picknicken in het park? Neem allemaal wat lekkers mee en geniet van een gezellige en smakelijke middag tussen het groen. Zet bijvoorbeeld een leuk muziekje aan op de achtergrond om een goede sfeer te creëren en enjoy!

2. Bootje varen

Een ander leuk alternatief voor in het park, op de plas of in de grachten is om een bootje te huren en daarmee te gaan varen. Neem allerlei lekkers mee, vergeet je niet in te smeren en breng een (mid)dagje op de boot door. Zo kan je een heerlijke dag buiten doorbrengen zonder je te veel te hoeven inspannen – fantastisch toch?

3. Barbecueën

Heb jij of heeft een van jouw vrienden/vriendinnen een tuin? Dan kunnen jullie ook een barbecue houden buiten! Hang wat gezellige lampjes in de tuin, kies een leuk tafelkleed uit en laat iedereen hun favoriete bijgerecht meenemen. Zo heb je in een handomdraai een onwijs leuke, gezellige en smakelijke barbecue in elkaar gedraaid!

4. Strandworkout

Wil je wel iets actiefs doen, maar dan het liefst buiten? Ga dan voor een fijne strandworkout! Of je nu een intense workout gaat doen of zin hebt in een ontspannende yogasessie, het strand is dé perfecte locatie om te genieten van het weer, je in het zweet te werken en te genieten van de omgeving. Aaah…

5. Buitensport

Natuurlijk zijn er naast strandworkouts nog veel meer buitensporten waar je je aan kunt wagen die je de mogelijkheid geven om actief bezig te zijn en tegelijk van de natuur te kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan trailrunnen, moutainbikelen, skeeleren, pennyboarden, surfen; sporten die je allemaal met iemand samen kan doen of in je eentje met een fijn muziekje op. Wat een heerlijk excuus om naar buiten te gaan!

 

Lees ook:

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen