quiz-boek-of-film-keuze boeken nederlandse influencers

5x boeken van je favo Nederlandse celebs

Jij volgt je favoriete influencers natuurlijk op al hun socialmediakanalen, maar wist je dat velen ook een boek hebben uitgebracht? Wij hebben de boeken van je favo Nederlandse celebs op een rijtje gezet.

My Way – Monica Geuze

In dit boek vertelt Monica haar verhaal als vlogger. Ze schrijft over haar weg naar succes en alle hoogte- en dieptepunten die ze heeft meegemaakt. Daarnaast geeft de girl tips en andere interessante inkijkjes in haar leven. Fun!

Koop het boek hier!

Happy Love Life – Mascha Feokistova

Dit is het tweede boek dat Mascha van Beautygloss heeft uitgebracht. Hierin vertelt ze over de liefde en alles wat daarmee samenhangt. In het boek komen deze onderwerpen aan bod: vertrouwen, vrienden, seks, samenwonen, financiën, ruzie, vrijheid en de toekomst. Ben jij benieuwd hoe Mascha denkt over de liefde?

Koop het boek hier!

boeken nederlandse celebs

Lees ook: Mascha van Beautygloss komt met eigen kledingcollectie

Lieke – Lieke Martens

Het leven van profvoetbalster Lieke Martens is erg interessant. In haar boek vertelt ze over haar voetbalcarrière; van hoe ze haar eerste doelpunt scoorde tot het spelen bij FC Barcelona. Hoe was het voor haar om sterren zoals Messie en Ronaldo te ontmoeten? Dat lees je in haar boek Lieke.

Koop het boek hier!

On top – Anna Nooshin

Anna Nooshin is een succesvolle vrouw die een tof en druk leven lijdt. Ze werkt met grote merken, heeft een succesvol online magazine en reist de hele wereld rond. In haar boek On Top vertelt de girl haar verhaal en geeft ze ondertussen handige tips om het beste uit jezelf te halen. Get inspired!

Koop het boek hier!

boeken nederlandse celebs

Lees ook: Anna Nooshin stelt juicy vragen aan Defano Holwijn

Queen of jetlags – Noor de Groot

Noor de Groot is een blogger, vlogger en deelt dagelijkse prachtige lifestyle foto’s. In haar boek helpt ze je om een eigen stijl te vinden als beginnend influencer. Ze geeft tips en neemt je mee in haar online wereld. De girl heeft bijna een miljoen volgers op Instagram, dus als je een influencer wil worden, moet je bij haar zijn.

Koop het boek hier!

Lees ook:

Beeld: Ako, Bruna, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen