verborgen talent celebs

5x celebs die een verborgen talent hebben

Heel goed gitaar kunnen spelen, altijd winnen met een spelletje of als een master chef kunnen koken. Er zijn heel wat mensen die een verborgen talent hebben. Óók deze vijf celebs.

Schermafbeelding 2021 01 05 Om 15.20.49

Justin Bieber is een pro in Rubik’s cube

Justin vindt dit speelgoed uit de jaren ’80 maar al te leuk en hij is er ook nog eens supergoed in. Zijn record van de puzzel oplossen staat op ongeveer twee minuten. Wow!

Schermafbeelding 2021 01 05 Om 15.22.47

Beyoncé is een master in Vier op ‘n Rij

Is er iets wat Beyoncé niet kan?! Kanye West gaf toe dat ze ‘m niet één, niet twee, niet drie, maar vier keer op rij heeft verslagen met dit kinderspel.

Schermafbeelding 2021 01 05 Om 15.21.45

Taylor Swift maakt jam en gelei

Tay doet graag iets voor haar familie en vrienden en één van deze acties is een hobby geworden: het maken van jam. Taylor Swift is opgegroeid op een kerstboomboerderij en zag haar moeder vroeger ieder jaar druivengelei maken voor de feestdagen. Inmiddels is Taylor een eigen druivengelei en jam lijn begonnen voor haar vrienden en familie.

Schermafbeelding 2021 01 05 Om 15.20.36

Demi Lovato is über flexibel

Demi Lovato heeft ook een bijzonder talent. Ze kan haar armen helemaal ronddraaien doordat ze een dubbele ‘scharnier’ heeft. Creepy!

Schermafbeelding 2021 01 05 Om 15.34.29

Gigi Hadid is stiekem een interieurstylist

Dat Gigi Hadid gevoel heeft voor mode is geen geheim, maar dat ze ook supergoed is in het inrichten van huizen en slaapkamers? Daar stonden wij van te kijken! Het model deelde laatst een sneek peak van de babykamer en damn, she’s good.

Bron: Insider, bestlifeonline | Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen