Justin Bieber

5x Celebs die geen mobiele telefoon hebben

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar er zijn celebs zonder mobiele telefoon. De volgende vijf celebs hebben allemaal afstand gedaan van hun mobiel.

1. Justin Bieber

Je zal het misschien niet geloven, maar hottie Justin bieber heeft geen telefoon! Hij gebruikt zijn iPad of of tablet om contact te hebben met mensen.

2. Ed sheeran

Mensen kunnen alleen met Ed Sheeran contact opnemen via de mail. Yep, just like the old days.

3. Tyra Banks

Supermodel Tyra Banks kreeg in 2016 een zoontje en heeft sindsdien afgebouwd met haar schermtijd. Ze gebruikt alleen nog maar haar telefoon voor Facebook en om berichtjes te sturen.

4. Simon Cowell

Het jurylid van America’s Got Tallent en Britisch Got Talent heeft voorgoed vaarwel gezegd tegen zijn telefoon. Hij wilde meer privacy en heeft iemand in dienst om zijn contacten te onderhouden.

Lees ook: 5x celebs met face tattoos

5. Elton John

De zanger is ervan overtuigd dat hij geen telefoon nodig heeft en dat zijn leeftijd hier niets mee te maken heeft. If you say so, Elton!

Bron: TheThings | Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rens Bulsink
    Rens Bulsink
    Reactie: De Amerikaanse zanger Elton John is ervan overtuigd dat hij geen telefoon nodig heeft en dat zijn leeftijd hier niets mee te maken heeft. Elton John is de enige die geen telefoon heeft.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen