covers Billie Eilish artiestennaam

5x covers van songs van Billie Eilish

We love Billie Eilish, maar wist je dat er ook heel veel (bekende) artiesten covers van haar songs hebben gemaakt? We are obsessed!

Davina Michelle – Everything I Wanted

Davina Michelle heeft een paar eigen liedjes, maar meestal maakt ze covers van bestaande songs. We love it! In de beschrijving zegt de girl dat ze niet zeker wist of ze de cover wel wilde maken omdat Billie zo’n authentieke stem heeft, maar wij zijn blij dat ze het heeft gedaan.

Lynnea M. – Lovely 

Deze girl heeft echt de stem van een angel. Vooral bij de hoge stukken hebben we het gevoel alsof we in de hemel beland zijn.Prachtig!

Alina Madlaina – When The Party’s Over

Naast dat deze girl super pretty is, kan ze ook nog eens heel mooi zingen. Stiekem zijn wij een beetje jaloers, hihi. When The Party’s Over is niet de enige song van Billie waar ze een cover van heeft gemaakt, dus check haar YouTube-kanaal voor de andere covers.

Lisa Subotic – Ocean Eyes

Lisa post niet alleen covers op haar YouTube-kanaal, maar ook regelmatig op haar Instagram en op haar TikTok. Zeker het checken waard dus!

Lewis Blissett – Idontwannabeyouanymore

Een boy kon niet ontbreken in het rijtje, right? Lewis staat bekend om zijn hoge stem en oh my gosh, ook deze cover is weer prachtig. We are in love.

Welke covers van Billie Eilish vind jij het mooist?

Lees ook:

Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen