Christmas songs het is oké covers Shawn Mendes quiz lyrics nieuw album songtekst shawn mendes baard onbereikbare celeb crush song

5x covers van songs van Shawn Mendes

Shawn Mendes is misschien wel onze fave zanger én celebrity crush! Natuurlijk zijn wij niet de enige die fan zijn van zijn songs, want superveel (bekende) artiesten hebben prachtige covers van zijn muziek gemaakt. Check hier de vijf mooiste covers van songs van Shawn Mendes!  

Emma Heesters – Mercy

Emma Heesters is een Nederlandse zangeres en oh my gosh, wat zijn we trots op wat ze allemaal bereikt heeft! Ze kwam met dit nummer voorbij in een video van Glamour waarbij Shawn Mendes ging reageren op covers van zijn songs and he also loves it!

Hailee Steinfeld – Stitches

We moeten eerlijk zeggen dat we bij deze cover een beetje valsspelen omdat Shawn zelf ook meezingt in deze cover van Hailee Steinfeld, maar deze versie is gewoon té mooi om niet in dit rijtje te zetten. Wat vind jij van deze versie?

Iris Zhang – Lost In Japan

Hier nog een cover waar Shawn op heeft gereageerd in de video van Glamour. Wij zijn obsessed met haar stem en we love de akoestische versie van de song! Welke versie is jouw favoriet?

Alex Porat – In My Blood

In My Blood is misschien wel een van de meest bekende songs van Shawn Mendes, dus je moet van goeden huize komen, wil je kunnen tippen aan Shawn. Alex Porat heeft dat in onze ogen zeker gedaan! Wat vind jij van de cover?

Georgia Merry – Treat You Better

Georgia zingt Treat You Better iets rustiger dan Shawn en we love it! Ze heeft naast Treat You Better ook een cover gemaakt van In My Blood en die is ook zeker het checken waard!

Lees ook:

Beeld: Instagram @shawnmendes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen