nagellakjes

5x de kleurrijkste nagellakjes voor de lente

Hou jij ook zo van nagellak, maar vind jij het lastig om de juiste kleur te kiezen? No worries, wij hebben vijf leuke, kleurrijke nagellakjes voor je op een rijtje gezet!

Lees ook: 5 tips om een pro in skeeleren te worden

#1. Lila nagellak

Een lila kleur nagellak is een musthave voor deze lente. De nagellak is vrolijk en leuk voor op je vinger- en teennagels, zodat alles mooi matcht! Heb jij al een paarse bikini die jouw look helemaal afmaakt?

#2. Roze nagellak

Roze nagellak staat leuk kan goed bij al jouw outfits, omdat de kleur niet zo opvallend is. Je kunt roze nagellak combineren met een jurkje, sandaaltjes en een leuk spijkerjasje. Heb jij al een spijkerjasje voor de lente?

#3. Glitternagellak

Glitternagellak is leuk voor een date met jouw lover of een picknickdate met jouw besties, omdat glitternagellak erg feestelijk staat. Je kunt al je nagels met glitters lakken, maar je zou ook kunnen kiezen voor één of twee nagels. Dat zorg voor een speels effect!

#4. Rode nagellak

Rode nagellak geeft sexy en classy vibes. Je kunt rode nagellak het best combineren met een nette, zwarte outfit. Wedden dat de boys/girls dan voor jou in de rij staan?! Heb jij al een mooi zwart jurkje?

#5. Paarse glitternagellak

Paarse glitternagellak staat vrolijk, maar ook feestelijk door de glitters. Draag jij paarse glitternagellak tijdens een terrasdate met jouw besties, nu het eindelijk weer kan?

Lees ook: 5 rokjes die je deze lente superveel gaat zien

Maak ook: Quiz: Blijven jij en je bestie later friends?

Beeld: Svetlana Vorontsova, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen