TikTok-hack gratis films leukste girls tiktok songs quiz tutorials tiktok-dansjes

5x de leukste girls om te volgen op TikTok

Er zijn zoveel mensen op TikTok te vinden dat je soms het overzicht een beetje kwijtraakt. Zoek je nog leuke accounts om te volgen? Check hier de vijf leukste girls van TikTok!

@ninaschotpoortxx

Nina Schotpoort is met meer dan een miljoen volgers misschien wel de grootste vrouwelijke TikTokker van Nederland, dus zij kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Ze doet de leukste dansjes en de girl is ook supergoed in playbacken. Megaleuk,dus!

@neginmirsalehi

Negin Mirsalehi is met meer dan vijf miljoen volgers al superbekend op Instagram, maar nu heeft ze zich dus ook aan TikTok gewaagd.Samen met haar boyfriend Maurits en doggo Moosey neemt ze funny video’s op. Wij zijn obsessed!

@racheljohnie

Rachel John is een echte fitgirl en op haar account deelt ze dan ook veel leuke work-outs die je kunt doen. Naast TikTok heeft ze ook een superleuk YouTube-kanaal waar ze veel voedingstips deelt, dus echt de moeite waard om even te bekijken!

@gigispringer

Grappig feitje: Gigi Springer is de dochter van de oude conciërgie, Gerrit Veldt, uit de serie Brugklas! Samen met haar vader doet ze veel challenges en ook deelt de girl veel tips hoe je leuke Instagram Stories kunt maken. We love it!

@joannvdherik

Joann van den Herik staat bekend om body positivity en dit is ook iets wat ze veel deelt op haar TikTok. Haar boodschap is dat je moet dragen waar jij je goed in voelt en dat iedereen pretty is op zijn eigen manier. You go, girl!

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen