Netflix

5x De meest romantische films op Netflix

Kijk jij tijdens de lockdown niets anders dan Netflix en staat jouw love life even op hold? Geen paniek, bij deze vijf meest romantische films op Netflix smelt jij helemaal weg!

#1. Pride & Prejudice

Als jij Bridgerton hebt gebingewatcht past deze film helemaal bij jou! De film speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over Elizabeth die uitgehuwelijkt wordt aan iemand uit de Britse High Society. De girl is alleen meer geïnteresseerd in feminisme. Totdat ze Mr. Darcy ontmoet…  Ben jij ook in love met de jurken die ze dragen?

De film speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over Elizabeth die uitgehuwelijkt wordt aan de iemand uit de Britse High Society. De girl is alleen meer geïnteresseerd in het feminisme.

#2. Letters to Juliet


Zwijmel weg bij het prachtige Italië in Letters to Juliet. In de film vindt Sophie een onbeantwoorde liefdesbrief en begint ze een zoektocht naar de geliefden uit de brief. Heb jij je cosy dekentje er al bij gepakt?

Dit is onze all time favorite: de To All The Boys-films. Hou een chillmiddagje en bingewatch de drie films achter elkaar.

#3. To All The Boys: I’ve Loved Before

Dit is onze all time favorite: de To All The Boys-films. Hou een chillmiddagje en bingewatch de drie films achter elkaar. Zwijmel jij ook weg bij de liefdesscènes tussen Lara Jean en Peter?

#4. Midnight Sun

In Midnight Sun zitten veel verdrietige momenten, maar gelukkig ook veel feel good moments. De film gaat over Katie en Charlie die een romantische zomer proberen te beleven, ondanks Katie haar ziekte…


#5. The Holiday


The Holiday gaat over Amanda Woods en Iris Simpkins die van woning ruilen omdat zij allebei love issues hebben. Tijdens deze ruil bloeien er liefdes op en ontstaan er vriendschappen. Pak jij de popcorn erbij?

Lees ook: 5x songs die je motiveren

Lees ook: 5 dingen die je tijdens de lockdown kunt doen

Maak ook: Quiz: Wat is jouw spirit animal?

Beeld: Frederick M. Brown, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • MyronSok
    MyronSok
    Reactie: free phone chat lines [url="http://stfreeonlinedating.com/?"]local single [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen