herkennen-oude-ipod-gebruiken

5x dingen die je herkent als jij je oude iPod nog gebruikt

Ben jij team ‘altijd de nieuwste gadgets’ of juist eerder team ‘traditioneel’? Als jij bij dat laatste team hoort is de kans groot dat jij nog steeds jouw oude iPod gebruikt, en dus ga jij je ongetwijfeld herkennen in de onderstaande dingen. Je gebruikt hem immers niet voor niets nog steeds, right? Team traditional for the win!

#1 Je luistert nog naar oude muziek

Tja, op jouw oude iPod heb je natuurlijk ook nog muziek staan die je jaren geleden luisterde. Het is niet alleen best een klusje om alle muziek erop te vervangen – daar moet je echt de zin en tijd voor uittrekken – maar het is natuurlijk juist ook heel leuk om met je iPod al je oude muziek te kunnen luisteren en weer even het idee te hebben dat je terug in de tijd wordt getrokken, vind je ook niet?

#2 Je bent de enige met bedrade oortjes

Iedereen om je heen loopt met AirPods of andere draadloze oortjes en koptelefoons, maar jij hebt nog zo’n oude iPod dat jij de enige bent die nog met oortjes mét een draad eraan… Eerlijk is eerlijk, je voelt je soms wel een beetje buiten de boot vallen met je bedrade oortjes, maar je kan nu eenmaal niet zo goed afstand nemen van je oude iPod en de koptelefoon die erbij hoort… Je moet er iets voor over hebben!

#3 Je speelt spelletjes tijdens het muziek luisteren

Wat dan wel weer een enorm voordeel is aan het gebruiken van je oude iPod is dat jij ook jouw klassieke games nog kan spelen tijdens het muziek luisteren. Ja, we hebben het over het mega verslavende Brick, maar ook Touch Hero en Temple Run voor degenen die nog een iPod Touch hebben. Hoe leuk?!

#4 Je hoeft niet altijd je telefoon bij je te hebben

Waar iedereen vaak op pad is met hun telefoons om naar hun muziek te kunnen luisteren kan jij prima even een rondje gaan hardlopen of skeeleren mét muziek zonder altijd je telefoon overal mee naartoe te hoeven nemen. Heerlijk als je even helemaal offline wilt zijn en niet in de verleiding wil komen om tijdens je ontspanningsmomentje nog even je meldingen te checken…

#5 Je moet nog steeds muziek downloaden

Een van de minder handige dingen aan een oude iPod hebben: je moet je muziek nog steeds downloaden en dat duurt natuurlijk een stuk langer dan gewoon je favo nummers aan je Spotify-afspeellijsten toe te voegen. Aan de andere kant is het wel een heerlijk hersenloos klusje wat heel leuk kan zijn als je je weer even in je muzikaliteit wil storten… Je krijgt er een goed gevulde fijne iPod mee terug, right?

Lees ook:
6 liedjes waar je een beestachtig gevoel van krijgt
7 liedjes van boybands die we niet mogen vergeten
5 tips voor als er een liedje in je hoofd zit

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen