Harry Styles fans teleur

5x dingen die je nog niet wist van Harry Styles

Oeh! De knappe Harry Styles kennen we natuurlijk allemaal uit One direction. Maar wat weten we nog meer van deze boy? We hebben dingen verzameld die jij sowieso nog niet wist van Harry.

1. Eerdere Boyband

Zoals je misschien wel weet, deed Harry Styles mee aan X-Factor, maar wist je ook dat hij voor zijn auditie al zong in een boyband? Samen met zijn klasgenoten was hij onderdeel van White Eskimo en was hij de leadzanger. Hoewel Harry later vertrok, zijn de andere leden nog steeds actief, so cool!

2. Droombaan

De knappe zanger heeft altijd nog een plan B gehad als het hem niet zou lukken in de muziekwereld. Harry wilde namelijk anders advocaat of fysiotherapeut worden.

3. Slaapwandelen

Harry Styles onthulde aan Teen Vogue dat hij wel eens slaapproblemen heeft. Hij vertelde dat hij regelmatig slaapwandelt en dat hij zelfs een keer wakker is geworden op de badkamervloer, hihi.

4. Goud Hart

Op een vrije dag heeft Harry 3000 dollar uitgegeven aan pizza’s en is hij met de auto door Los Angeles gaan rijden om ze uit te delen aan daklozen, hoe lief is dat?

5. Tatoeages

Misschien was het je al opgevallen dat Harry Styles een aantal tatoeages heeft. Maar wist je dat hij er momenteel 67 heeft? Een echte liefhebber dus, cute!

Ben je na deze weetjes ook nog verliefder geworden op Harry? Laat het ons weten!

Lees ook:

Beeld: Instagram @harrystyles / Bron: InteresTrip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen