dingen-herkennen-echte-planner planner

5x dingen die jij herkent als je een echte planner bent

Ben jij een echte regelneef en ziet iedereen jou als een echte planner? Dan ga jij deze 5 dingen sowieso herkennen! Deze zijn namelijk supertypisch voor iedereen die van plannen houdt…

1. Je komt nooit te laat

Jij bent zó sterk met vooruitplannen dat je je niet eens kan herinneren wanneer je voor het laatst ergens te laat was. Sterker nog, jij bent zo’n goede planner dat je vaak zelfs ruim op tijd bent – daar kunnen we nog veel van leren!

2. Jouw agenda ziet er superstrak uit

Iedereen is altijd jaloers op jouw agenda, en terecht! Niet alleen is hij van binnen super organized en overzichtelijk, ook de hele uitstraling van jouw planner is fantastisch. Je draagt immers je hele leven met je mee, dus ja, daar stop je dan ook een heleboel tijd en effort in.

3. Je denkt altijd ver vooruit

Aangezien jij houdt van plannen, kan je niet alleen ver vooruitkijken, maar denk je ook ver vooruit. Als échte planner heb jij een groot deel van je afspraken in je hoofd zitten, wat het natuurlijk een stuk makkelijker maakt om nieuwe plannen te maken. Of dat nu over een week of over een paar jaar is – een meisje mag dromen, toch?

4. Jij regelt altijd alles

Omdat jij zo goed bent in plannen, komen jouw vrienden ook vaak naar jou toe als er iets geregeld moet worden? Een surprise party voor je beste vriendin? Een weekendje weg met je vriendengroep? Of een dagje naar een andere stad? Je bent nog net geen party planner ondertussen!

5. Jij houdt van lijstjes maken

Als échte planner kan jij bijna niet zonder je lijstje. Van je dagelijkse en wekelijkse to-do lijstjes tot het plannen van een verre reis, hoe de rest van je leven eruit gaat zien, noem het maar op. Jij gaat gewoon superlekker op lijstjes en dat maakt jou een professional planner!

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen