vanessa hudgens

5x Disney-sterren die ook in real life beste vrienden zijn

Ben jij ook zo fan van Disney-series? Wij ook! Een paar acteurs en actrices zijn in het echte leven ook megá goed bevriend. Kom er nu achter welke Disney-sterren ook in real life beste vrienden zijn.

#1 Ross Lynch &  Laura Marano – Austin &  Ally

De twee waren tijdens opnames van de serie Austin & Ally al heel close. Ross Lynch vergelijkt zijn vriendschap met Laura Marano als een pasgetrouwd stel. Hij was er zelfs voor haar toen ze een concert gaf. Het is duidelijk dat deze twee nog hartstikke goed bevriend zijn. Superleuk!

#2 Bridgit Mendler & Naomi Scott- Lemonade Mouth

De film Lemonade Mouth gaat over een groep jongeren, die samen moeten nablijven en dan besluiten een band te vormen. Bridgit Mendler kreeg hierin de hoofdrol en raakte al snel goed bevriend met haar college Naomi Scott. Deze meiden zijn tot op de dag van vandaag nog erg close!

#3 Dove Cameron & Sofia Carson – Descendants

Wie kent Dove Cameron nou niet? De girl is hartstikke populair op social media en so is Sofia Carson. De twee meiden leerden elkaar kennen op de set van de Disney-serie Descendants. Ze zijn zelfs samen naar Disney World geweest en gebruiken nog steeds de groepsapp van hun serie.

#4 Sabrina Carpenter & Rowan Blanchard – Girl Meets World

Deze twee girls kunnen niet zonder elkaar! Toen Girls Meets World een aantal jaar geleden stopten, ging hun vriendschap gewoon door. De twee zijn zelfs naar Disneyland geweest voor Sabrina’s birthday en bezochten ze evencasual Paris Fashion Week 2018 samen. Goals <3

#5 Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale – High School Musical

In de films van High School Musical waren de twee meiden elkaars grootste vijand, maar in het echte leven coveren deze besties samen liedjes van andere artiesten. Vanessa was zelfs het bruidsmeisje van Ashley Tisdale op haar bruiloft. Ook renoveerden ze hun huizen samen  superleuk! Deze twee meiden hebben een vriendschap for life.

Lees ook:

Beeld: Instagram @ vanessahudgens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen