huisdier

5x dit kun je leren van je huisdier

Vind jij dat je huisdier alleen goed is voor gezelschap, liefde en (soms) rotzooi in huis? Dan zit je er helemaal naast! We kunnen namelijk ook heel veel van ze leren. Zoals deze 5 dingen!

1. Geniet

Of je nou thuiskomt na een hele dag school of na tien minuten weg te zijn geweest en of je de tak nou voor de eerste of de vijftigste keer gooit, je hond is altijd even enthousiast en geniet van kleine dingen die jullie samen doen. En waarom ook niet? Life’s good!

2. Bewaar

Iedere keer dat jij je hamster voert, propt-ie z’n wangetjes vol met eten. Niet alleen super cute, maar ook heel handig! Want wie wat bewaart, heeft wat voor later. Probeer dit ook eens toe te passen wanneer je weer wat money hebt verdiend met je bijbaantje!

3. Chill

Schildpadden zijn lief, maar ook zoooo traag. Meestal niet erg, maar soms een beetje saai als huisdier. Maar hier trekt je schildpad zich niks van aan hoor. Die doet lekker alles op z’n eigen tempo en is niet bang om het wat rustiger aan te doen en daardoor iets te missen. Haast, stress of fear of missing out? Dat kent-ie niet!

4. Aanpassen

Of je je goudvis nou in je slaapkamer, woonkamer of de gang zet, hij voelt zich overal thuis. Of zoals ze dat zeggen: als een vis in het water. Kunnen we veel van leren!

5. Geef niet op

MIAUW! De eerste vijf keer dat je kat miauwde om eten of aandacht hoorde je het ook al, dus poes, chill! Ik kom al. Als je kat iets wil, dan krijgt hij het ook. Katten weten precies wat ze willen en stoppen niet voordat ze het krijgen. Zouden wij ook best eens wat vaker mogen toepassen, toch?

Lees ook:

Beeld: Getty Images
Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen