Bijbaan

5x Dit werk deden deze celebs voordat ze beroemd werden

Iedereen moet onderaan de ladder beginnen, en dat hebben deze vijf celebs ook gedaan. Voordat ze beroemd waren hadden ze deze ‘gewone’ (bij)baantjes.

Madelaine Petsch

Voordat ze de rol van Cheryl Blossom in Riverdale kreeg, had ze maar liefst drie(!) bijbaantjes! s’ morgens opende ze een café, assisteerde ze een fotograaf én ze was een hostess voor een restaurant in Beverly Hills. Naast al dit werk deed ze ook nog eens audities voor verschillende rollen.

Harry Styles

Voordat Harry Styles doorbrak met One Direction, werkte hij in een bakkerij. Fun fact: hij werkte daar met de huidige vriendin van Louis Tomlinson’s; Eleanor Calder. Hij introduceerde de twee aan elkaar in 2012. ‘Eleanor was een vriendin van Harry. Ze werkten samen in de lokale bakkerij. Op een dag was Harry met wat vrienden en kwam zij ook, zo hebben we elkaar ontmoet’, vertelde hij aan Seventeen.

Lady Gaga

Lady Gaga was een serveerster voordat ze doorbrak in de muziekwereld.

Miley Cyrus

Miley maakte toiletten schoon voordat ze de hoofdrol kreeg in Hannah Montana. In de Tyra Banks Show onthulde ze dat ze een normale baan had en dit echt leuk vind. ‘Ik werkte bij een bedrijf genaamd Sparkles Cleaning service en ik maakte huizen schoon. Ik was echt 11 en ik dacht “ik kan wel wc-potten schoonmaken”.’

Zendaya

Voordat we Zendaya te zien kregen in Shake It Up, verkocht ze tickets in het Shakespeare Theater in California, waar haar moeder ook werkte. Ze vertelde aan Teen Vogue dat ze er niet echt veel geld mee verdiende, maar het wel heel leuk vond om te doen.

Lees ook:

Bron: CosmoGIRL! | Beeld: Instagram @zendaya @madelame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Fun fact: Harry en Louis daten en Eleanor Calder is Louis zijn dog Walker :)
  Beantwoorden
 • AvsfClaplebax
  AvsfClaplebax
  Reactie: universal drugstore cheap rx pharmacy in canada
  Beantwoorden
 • Kgooscold
 • LabdWravy

Gerelateerde artikelen