Film

5x Feel-good movies om te kijken

Heb jij zin om een echte feel-good movie te kijken? Wij hebben er 5 voor je gevonden! Enjoy!

1. BRING IT ON

Deze film gaat over twee cheerleader-teams die tegen elkaar strijden. Maar in de wedstrijd komt Missy erachter dat de het team waar ze tegen strijden, Toros, hun dansmoves heeft gestolen.

2. TROLLS

Nog zo’n film waar je een heerlijk fuzzy warm gevoel vanbinnen krijgt: Trolls! In deze film volgen we onder andere prinses Poppy, een kleine zingende trol die de trollenwereld moet redden van de Bergens: pessimistische wezens die het liefst trollen willen eten.

3. TO ALL THE BOYS I’VE LOVED BEFORE

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het is het eerste boek van een trilogie. Het verhaal gaat over Lara Jean Song die net als elke 16-jarige meid wel eens een crush ontwikkelt voor een hottie. Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward! Inmiddels staan deel 2 en 3 ook op Netflix!

4. FROZEN

Een feel-good film die je gezien moet hebben. Deze film gaat niet perse over relaties, maar over de liefde tussen twee zussen. Wanneer Elsa haar krachten na ze jarenlang verstopt te hebben, niet meer kan bedwingen, dreigen de zussen hun band te verliezen. De film wordt met een nodige dosis zang aangevuld, and we love it! Even better: Frozen II staat nu op Disney+. Movie night, anyone?!

5. ALADDIN

Let’s be honest, elke Disney en Pixar film bevat een feel-good factor, zo ook Aladdin. De film gaat over de straatjongen die samen met zijn aap Abu in contact komt met een geest. Van de geest mag hij drie wensen doen. Wat zal hij wensen? Je kunt ervoor kiezen om de originele tekenfilm te kijken, maar er is vorig jaar ook een live-action van Aladdin gemaakt! Fun fact: in deze live-action speelt een Nederlandse acteur Jafar!

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen