feelgood series bankhangen

5x feelgood series die perfect zijn voor een dagje bankhangen

Heb jij vandaag zin om een dagje op de bank te hangen en series te kijken die je hoe dan ook in een goede mood zullen krijgen? Dan raden we je aan om voor een van deze feelgood series te kiezen – lachen, liefde en misschien zelfs een paar tranen gegarandeerd!

1. New Girl

New Girl staat helaas niet meer op Netflix, maar is wel een serie die je gezien moet hebben. Deze serie is gek, grappig, romantisch en cringy, en dat allemaal tegelijkertijd… Kijk één aflevering en je wil de avonturen van de goofy en charmante Jess allemaal blijven volgen, trust us!

2. Friends

Ook dit is een golden oldie, maar daarom niet minder leuk! Wie houdt er niet van de gezelligheid en het plezier wat de zes vrienden van Friends allemaal met elkaar meemaken? Wij kunnen nog steeds niet kiezen welk personage wij nou leuker vinden, want iedereen heeft zo zijn eigen charmes… Voor wie kies jij: Chandler, Joey, Ross, Rachel, Monica of Phoebe? Maak je in ieder geval maar klaar van een heleboel tranen van het lachen!

3. Virgin River

Ben je klaar voor een serie vol romantiek? Dan moet je Virgin River echt kijken! In het eerste seizoen word je meegenomen in het verhaal van Mel, die vanuit California naar het bos verhuist om daar verpleegkundige te worden. Waarom? You’ll find out! Seizoen 2 komt helaas pas eind dit jaar uit, maar dat geeft je gelukkig nog genoeg tijd om seizoen 1 te bingewatchen…

4. Riverdale

Als er een serie is die alles heeft, is het Riverdale wel. Van humor en romantiek tot actie en mysterie, je vindt het er allemaal! Zeker degenen die vroeger al de Archie comics lazen kunnen deze serie vast niet weerstaan. Hij is dan ook ideaal voor een dagje bankhangen, want – let’s be honest – als je eenmaal begint met kijken, kan je hem niet meer afzetten. En dan hebben we het nog niet eens over de dreamy acteurs…

5. Gossip Girl

Nog zo eentje die je nooit meer zal vergeten: Gossip Girl. Zeker na de You-hype is het heel verleidelijk om het leven van Dan Humphrey (gespeeld door Penn Badgely) te volgen. En kunnen we het even hebben over alle outfits in deze serie?! Tel daar de looks van Nate en Chuck nog bij op en je krijgt gelijk zin in een GG-marathon!

Welke van deze feelgood series heb jij al gezien?

Lees ook:

Beeld: Getty Images / YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that will make the most significant changes. Thanks for sharing!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen