girly series gossip girl

5x girly series op Netflix

Vind jij het leuk om een serie te kijken, maar hou je niet zo van spannende en/of misdaadseries? Dan zijn deze girly series op Netflix echt wat voor jou!

Control Z

Als een anonieme hacker geheimen van studenten blootgeeft, doet Sofía er alles aan om te ontmaskeren wie het is. Spannend, maar met een girly touch!

Gossip Girl

Een echte klassieker, maar Gossip Girl kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje! De serie gaat over een groep rijke tieners in de Upper East Side in New York. Er is een iemand die allerlei geheimen blootgeeft, maar wie zit hierachter? Zelfs na tien keer opnieuw kijken, verveelt deze serie ons niet, hihi.  

Élite – girly series

De serie gaat over studenten die les hebben op een elitaire school, Las Encinas. Als een school in de buurt wordt getroffen door een aardbeving, moeten de kinderen van die school naar Las Encinas. De twee groepen kunnen echter niet goed met elkaar overweg en het loopt al snel uit de hand als een studente op mysterieuze wijze verdwijnt…

Vampire Diaries

De vampierbroers Stefan en Damon strijden om de liefde van de innemende tiener Elena. Wie zal het lukken om haar hart te veroveren?

Blood & Water

Als een tiener in Kaapstad een toevallige ontmoeting op een feestje heeft, wil ze bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd. Gaat het haar lukken?

Lees ook:

Beeld: Instagram @gossipgirlfeed | Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen