We hebben de zomer gehad en het einde van de herfst is ook bijna in zicht. Het is al aardig koud, ondanks dat het officieel nog geen winter is. En het wordt nog kouder! Don’t worry wij hebben een lijstje gemaakt met vijf dingen waarmee je de winter doorkomt. We got you.

1. Knuffelen

Het is cuddle season. Dat betekent dat je gauw een knuffelmaatje moet zoeken. Dat kan je vriendje, moeder, zusje, vriendin of zelfs je huisdier zijn! Houd elkaar lekker warm.

Cuddling Laying GIF - Find & Share on GIPHY

2. Hot chocolate

Warme choco met slagroom mag natuurlijk niet ontbreken dit seizoen. Tip: gooi er wat mini marshmallows en een beetje chocolade poeder op. Dat maakt het helemaal feestelijk.

Whipped Cream Drinking GIF by Hallmark Channel - Find & Share on GIPHY

3. Sweater weather

Brrrr, het is koud! Iedereen heeft een favoriete trui voor het koude weer en geef toe, die dragen we bijna de hele winter.

Friends Rachel GIF - Find & Share on GIPHY

4. Fuzzy socks

Koude voeten is a big problem in de winter. Los het op met een paar lekkere warme, zachte sokken. Sla ze gauw in. Tip: vraag ze voor Kerst! Zo zit je goed voor de hele winter.

Socks GIF - Find & Share on GIPHY

5. Blijf lekker binnen

Zodra we een stap buiten zetten, vriezen onze vingers eraf. De enige optie is dan binnen blijven. Lekker warm op de bank Netflix series bingewatchen. But, als het sneeuwt moeten we toch even een kijkje nemen!

The Middle Popcorn GIF by ABC Network - Find & Share on GIPHY

Beeld: Giphy, Instagram

LEES OOK: