Lente jurkje

5x Leuke lentejurkjes

Het is lente en dat betekent dat de zon weer gaat schijnen. Heb jij al leuke lentejurkjes in de kast liggen? Zo niet, dan hebben wij de vijf leukste lentejurkjes voor jou op een rijtje gezet!

Maak ook: Quiz: Welke boy uit de Jonas Brothers past bij jou?

#1. Bloemetjesjurk

Dit leuke lentejurkje met bloemtjes is vrolijk en ook super stretchy. Door het riempje kun je de jurk zo strak maken als je zelf fijn vindt. De jurk is goed te combineren met leuke laarsjes en een spijkerjasje. Je kunt de jurk shoppen bij Vero Moda voor €29,99. Ben jij al klaar voor het warme weer?

#2. Stippenjurk

Deze stippenjurk mag deze lente niet ontbreken in jouw kast. Dit jurkje is super cute door de kleur en de pofmouwtjes en is ook leuk te combineren met een bikerjack. Shop jij de jurk ook bij ASOS voor €39,99?

#3. Gehaakte jurk

Dit witte, gehaakte jurkje is echt prachtig door het patroon, de hoge kraag en de open rug. Dit jurkje is ideaal voor een picknickdate met jouw besties. Je kunt de jurk heel leuk combineren met een mooie haarclip en leuke witte laarsjes. Je kunt de jurk shoppen bij NA-KD voor €44,95.

#4. Vrolijke jurk

Geeft deze vrolijke jurk jou ook Emily in Paris vibes door het strikje bij de hals en de happy kleuren? Dit jurkje is een musthave voor de lente en zal jou supergaaf staan! Shop de jurk bij ASOS voor €39,99.

#5. Jurk met open rug

Een jurkje met een open rug is niet alleen sexy doordat je meer skin laat zien, maar ook heel stylish door de kleine bloemetjes en de strakke taille. Je kunt het sexy jurkje shoppen bij NA-KD voor €33,95. Hoe leuk?!

Lees ook: 5 rokjes die je deze lente superveel gaat zien

Maak ook: Quiz: Hoe goed ken jij Justin Bieber’s nieuwe album ‘Justice’?

Beeld: Christopher Polk, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen