zomeractiviteiten

5x leuke zomeractiviteiten

Nu het weer lekker warm is, kun je genoeg leuke dingen met je besties ondernemen. Wij hebben de 5 leukste zomeractiviteiten daarom voor je op een rijtje gezet!

Suppen

Suppen is een supertoffe activiteit als het lekker warm is, maar daarnaast is suppen ook hilarisch. Tijdens het suppen moet je namelijk je evenwicht proberen te houden en dit zorgt voor grappige momenten. Kies jij ervoor om met je besties te gaan suppen of met je crush?

Strand

Een dagje met je besties naar het strand is een superleuke zomeractiveit. Neem een koelbox mee met lekkere mocktails en een strandtas met yummy snacks zodat jouw stranddag perfect wordt! Woon jij niet dicht bij het strand? No worries, er zijn namelijk heel veel stranden waar je gemakkelijk met het openbaarvervoer kunt komen. Kies jij voor een warme stranddag of een zwoele avond op het strand?  

Terrasje

Naar een terrasje gaan is altijd een goed idee op een warme zomerdag. Op een terrasje kun je met je besties of die ene leuke lover bijkletsen onder het genot van een heerlijk drankje. That sounds amazing! Ga jij vaak naar het terras?

Shoppen

Shoppen is altijd een goed idee, toch? Ga een dagje op pad met je besties en shop een toffe zomeroutfit, waarmee jij alle boys/girls hun hart sneller laat kloppen. You go, girl! Heb jij al een toffe zomeroutfit in jouw kast hangen? 

Zonderondergang kijken

Naar de zonsondergang kijken is superromantisch, dus vraagt aan die leuke boy/girl uit je klas of sportteam of hij/zij dit samen met jou wil doen. Wedden dat als je lekkere snacks en een picknickkleedje shopt, hij/zij als een blok voor je valt?

Lees ook: 6 herkenbare dingen als je hooikoorts hebt
Maak ook:
Quiz: Hoeveel weet jij over de LGBTQ+ gemeenschap?

Beeld: Corey Jenkins, Getty ImagesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Williamcax
  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Many thanks really handy. Will share website with my good friends. https://gaydatingzz.com/
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen