Bioscoopfilms januari

5x nieuwe bioscoopfilms januari

Het jaar 2020 is net begonnen en er komen weer gloednieuwe films uit in de bioscoop deze maand. Wij hebben de tofste bioscoopfilms van januari op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Charlie’s Angels

Oh, yes! De stoere Charlie’s Angels: Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zijn detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. Ook hottie Noah Centineo heeft een rol in de movie. Hoe loopt het af?

Charlie’s Angels is nu in de bioscoop.

The Grudge

Omg, er is ook een enge horrorfilm. The Grudge gaat over een alleenstaande moeder die in een wijk woont waar een vervallen huis staat. Een detective komt erachter dat er een vloek heerst over dat huis. Kom je nog wel levend uit het huis of niet? Durf jij te gaan?

The Grudge is nu in de bioscoop.

Bad Boys For Life

In de komische actiefilm Bad Boys For Life gaan twee agenten samen de strijd aan met de leider van een drugskartel. Dit doen ze samen met AMMO, het eliteteam van de politie in Miami. Wow, spannend!

Bad Boys For Lifeis vanaf 23 januari te zien in de bioscoop.

Onze Jongens in Miami

De knappe hunks zijn binnenkort weer te zien in Onze Jongens in MiamiJorrit (Jim Bakkum) is weer single en opent samen met de boys een stripclub in Miami. Alleen als ze in de club aankomen, blijkt het niet zo te zijn als ze dachten. Ze moeten een hoop tegenslagen verwerken. Yes, we can’t wait!

Onze Jongens in Miami is vanaf 30 januari te zien in de bioscoop.

Gretel & Hansel

Iedereen kent het verhaal van Hans en Grietje wel. Wanneer de kinderen verdwalen in het bos, gaan ze op zoek naar eten. Ze komen uit bij een huis gemaakt van snoepjes, maar daarin woont een oude, creepy vrouw. Voor deze film hebben ze Gretel & Hansel omgetoverd tot een echte dark fantasy horror.

Gretel & Hansel is vanaf 30 januari te zien in de bioscoop.

Welke bioscoopfilms van januari ga je bezoeken?

 

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen