Halloween

5x scary films voor niet zo dappere Halloween lovers

Wil je een enge film kijken tijdens Halloween, maar heb je niet zo’n zin om met het licht aan te slapen? Deze films zijn scary yet funny en dus perfect voor jou!

1. THE BABYSITTER

Deze film is een mix van horror en comedy. Wanneer een jongetje na bedtijd wakker blijft en kijkt wat zijn babysitter eigenlijk doet wanneer hij slaapt, ziet hij dat ze bij een vreemde groep hoort die allemaal rituelen doen. Op het moment dat zijn babysitter erachter komt dat hij alles heeft gezien, doet ze er alles aan om hem niets door te laten vertellen.

2. PARANORMAN

ParaNorman is de perfecte film voor wie wel een horrorfilm wil kijken en erna nog wil kunnen slapen. De stop-motionfilmg gaat over een jongetje dat met geesten kan praten.

3. THE CRAFT

The Craft komt uit 1996 en is een typische high school chick flick dat gaat over een groepje vriendinnen die heksen zijn. De creepy versie van Mean Girls!

4. THE ADDAMS FAMILY

Creepy but funny! Dacht je dat jouw familie vreemd was? Na het zien van The Addams Family denk je daar wel anders over. De animatiefilm over de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family, is proof dat jouw eigen familie lang niet zo vreemd is.

5. HELL FEST

Een soort Walibi Fright Nights, maar dan met een moordenaar die er rondloopt in de rol van een scare-actor.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen