New Music Friday

5x series op Nickelodeon die we vroeger allemaal volgden

Kon jij vroeger ook niet wachten totdat je favoriete serie op Nickelodeon kwam? Check hier de populairste shows die we vroeger allemaal weleens gezien hebben.

#1. Victorious

Yass, deze serie op Nickelodeon was everything! Een groep vrienden, bestaande uit Cat, Robbie, André, Beck en Jade, zat samen op Hollywood Arts High. In elke aflevering was wel te zien hoe de zus van Tori, Trina, bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan haalde. Ook Tori en Jade botsten altijd met elkaar; Jade maakte het leven van Tori zuur. Had dit te maken met het superknappe vriendje van Jade, Beck? Vergeet niet dat we in deze serie ook achter de zangtalenten van Ariana Grandes kwamen! She sings like an angel…

https://www.instagram.com/p/B-P9E8hJ8-l/

#2. ICarly

Wie kent deze toffe serie nou niet? In elke aflevering op Nickelodeon was er wel weer te zien hoe de broer van Carly zichzelf op de een of andere manier in brand stak. De drie vrienden Freddy, Sam en Gibby maken samen vanuit Carly’s zolder hun eigen internetshow, die genoemd is naar Carly zelf. Ze maken de leukste afleveringen voor hun webshow en hadden zelf boyband One Direction te gast. Supervet!

https://www.instagram.com/p/BpK4KbbHXkR/

#3. Drake en Josh

De twee halfbroers Drake en Josh haalden samen met hun gemene zusje Megan, die toevallig ook in iCarly speelt, altijd kattenkwaad uit. Drake werd gezien als de populaire en luie boy die zo alle meiden krijgt. Broer Josh is helaas minder populair bij de meiden; hij is nerdy, maar heel lief. Ze hebben allebei een hele andere persoonlijkheid en dat kon weleens botsen. Toch vullen de twee elkaar goed aan. De broers doen er alles aan om hun kattenkwaad te verbergen voor hun ouders, because who wouldn’t?

View this post on Instagram

#drakeandjosh

A post shared by Drake and Josh (@drakeandjosh.1) on

#4. Big Time Rush

OMG, herinner je nog die vier knappe hockeyers die uiteindelijk samen een boyband vormden? Yup, dat waren Kendall, James, Carlos en Logan uit Minnesota. Zij worden ontdekt door platenbaas Gustavo Rocque die van hen een populaire boyband wil maken. Samen met Kendalls zusje Katy en zijn moeder verhuizen ze naar de grote stad Los Angeles, om hun muziekcarrière van start te laten gaan. Ze krijgen steeds meer aandacht van de girls, maken goede muziek, kunnen dansen, geven concerten en zijn ook nog eens knap! Wat wil je nog meer?

https://www.instagram.com/p/BuCmdSClFOv/

#5. Zoey 101

Zoey 101 was in de jaren 2000 megasuccesvol op Nickelodeon en de meeste girls konden niet wachten totdat deze serie op tv kwam. Dit kwam vooral door hunk Logan, die in de serie altijd werd gezien als de ‘badboy’. Oeh, la la… Het leven van tienermeid Zoey wordt gevolgd, samen met haar vrienden die allemaal op de school Pacific Coast Academy zitten.  Haar rol werd gespeeld door niemand minder dan het zusje van popster Britney Spears. Supercool!

https://www.instagram.com/p/CAfF8ZNpTyi/

Wat vind jij van deze Nickelodeon series?

Lees ook:

Beeld: Instagram @arianagrande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen