tattoos

5x tattoos van celebs met een mooie betekenis

Veel celebs zitten tegenwoordig onder de tattoos, maar tussen al die mooie plaatjes staan er bij veel celebrities ook een paar tussen met een mooie betekenis. Wij zochten vonden van 5 celebs hun meest waardevolle tattoo.

1. ARIANA GRANDE

Na de terroristische aanslag tijdens haar concert in 2017 in Manchester, waarbij 22 mensen om het leven kwamen en er meer dan 500 gewond raakten, zette Ari een jaar na de aanslag het symbool van Manchester tatoeëren. Bij haar foto op Instagram schreef ze: Forever.

2. DEMI LOVATO

Demi noemde haar oma altijd ‘Memaw’ en liet na het overlijden van ‘Memaw’ een portret van haar tatoeëren op haar voorarm. Dit is voor jou, memaw. Jij, toen je 26 jaar oud was op mijn arm, terwijl ik zelf 26 ben. Dit is mijn meest betekenisvolle en mooiste tattoo die ik heb.’ Demi liet de tattoo in 2019 zetten, drie jaar na het overlijden van haar oma.

3. KYLIE JENNER

Op de foto zie je Kylie met haar make-up artist Ariel Tejada en aan de binnenkant van haar linkerarm zie je ‘4:43’ staan. Dit is de tijd waarop haar dochtertje Stormi is geboren. Cute!

Kylie Jenner Tattoo 1593768244

4. JUSTIN BIEBER

Justin Bieber zit onder de tattoos, maar tussen al die tattoos zit een kleine letter ‘G’ verstopt. ‘Dit is voor het sterkste koppel dat ik ken, Chad en Julia Veach! Hun dochter is geboren met Lissencephaly (Een hersenafwijking). Ze is geweldig en heeft de liefste ziel. Jullie maken mij een beter persoon, ik heb geluk met jullie in mijn leven.’

5. DOVE CAMERON

De actrice liet een ter herdenking van haar vriend en tegenspeler Cameron Boyce een mooie tattoo zetten. Cameron Boyce overleed in 2019 in zijn slaap aan epilepsie. De tattoo, een pistool waar een roos uitschiet, staat voor Cameron’s anti-gun violence initiatief. Cameron had ook een samenwerking met een campagne die merchandise verkoopt met hetzelfde design, ‘to help end gun violence and cure epilepsy.’ ‘Cameron was the most beautiful soul most of us will even know,’ schreef Dove bij de foto op haar Instagram.

Lees ook:

Beeld: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen