Tiktok Liedjes 2020

5x TikTok liedjes die je gelijk aan 2020 doen denken

Als je aan 2020 denkt, waar denk je dan aan? Precies: TikTok! Aangezien we ons allemaal zoveel mogelijk thuis moesten vermaken zijn we massaal TikTok-filmpjes gaan opnemen en dansjes gaan maken. Deze nummers gaan je daarom altijd aan 2020 en TikTok blijven herinneren, wedden?

#1 Savage Love – Jason DeRulo

ason DeRulo kan natuurlijk niet ontbreken uit dit lijstje… Niet alleen was de zanger zelf superactief op TikTok, ook maakte hij een paar lekkere (remakes) van hits die er direct voor zorgen dat je wil gaan dansen, waaronder natuurlijk Savage Love. Nee, je krijgt het deuntje niet meer uit je hoofd – sorry!

#2 Jerusalema – Master KG

Heb jij de challenge weleens geprobeerd? Hoe tof dat deze ook in de zorg werd opgepakt om aandacht te vragen voor het harde werk wat ze hebben geleverd in deze moeilijke tijd?! Dat vergeten we nooit meer!

#3 death bed (coffee for your head) – Powfu

Als je iets emotioneels of intiems wil delen, is dit hét nummer wat je nodig hebt. Hij wordt veel gebruikt om liefdevolle shots van lovers, kindjes, huisdieren, noem het maar op te delen – en met goede reden! Dit liedje is oh zo zoet en mega catchy, dus daarom perfect voor op TikTok!

#4 It’s Tricky – Run DMC

De dilemma challenge is niet compleet zonder It’s Tricky! Alhoewel dit al een behoorlijk oud liedje is, is hij weer helemaal populair geworden dankzij TikTok. Keuzes maken is namelijk best tricky, daarom wordt dit nummer gebruikt bij challenges waarbij je moet kiezen tussen het een of het ander. Hoe spot on?!

#5 Where Is The Love? – Black Eyed Peas

Combineer het deuntje van Where Is The Love? met een paar leuke sprongen en je hebt de perfecte combinatie voor een TikTok-filmpje. Een hilarisch filmpje, that is. Het nummer wordt vaak gebruikt om te laten zien hoe TikTokkers zich naar hun guilty pleasures bewegen – wij gaan stuk!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen