verslaafd aan tiktok herkennen-tiktok-types TikTok-pranks

5x TikTok-pranks die je bij je familie kunt uithalen

Heb jij zin om je familie in de maling te nemen? TikTok staat vol met leuke pranks die je kunt uithalen! Check hier de vijf leukste TikTok-pranks.

Bakje water

Dit is misschien wel onze favoriete prank. Hoe het werkt? Vul een bakje met water, houd hem met een stok tegen het plafond, vraag of een van je familieleden de stok even vast wil houden en loop dan weg. Daar staat diegene dan, haha!

FaceTimen

Deze prank is leuk om te doen bij je vader of moeder, maar ook bij je lover. Speel via TikTok het geluid af dat je gefacetimed wordt door een jongen die zegt dat hij buiten op je staat te wachten. Sowieso krijg je een paar gekke blikken!

Hoodie – TikTok-pranks

Ook deze prank is super funny. Trek een hoodie andersom aan, doe de capuchon over je gezicht en doe dan vervolgens net of je wat aan het pakken bent met je armen achter je. Als er iemand in je buurt komt, doe je je capuchon af en laat je diegene keihard schrikken. Lachen gegarandeerd!

Lyrics prank

Wil jij iemand voor de gek houden? Stuur dan de lyrics van een song als antwoord op alles wat ze zeggen. Wedden dat de ander er niks van begrijpt?

Snack

Heeft je broertje of zusje wel zin in een lekkere snack? Zeg dat jij het wel wil maken: it’s prank time! Doe alsof je een appel met een lekker chocoladelaagje geeft, maar geen in werkelijkheid een ui met een chocoladelaagje. Yummy, haha!

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen