Quiz albums Selena Gomez kus Dylan Sprouse

5x vrouwelijke artiesten met hun eigen beautylijn

Wij houden ervan als vrouwen een echte bossbabe zijn! Deze vrouwelijke celebs zijn niet alleen zangeressen en actrices, maar ook zelfstandige ondernemers en wij hebben daar veel respect voor. Deze celebs hebben hun eigen beautylijn en we are here for it!

Selena Gomez – Rare Beauty

Als Selena geen liedje schrijft, dan brengt ze wel een make-uplijn uit. De afgelopen jaren heeft Selena Gomez hard gewerkt om een make-uplijn uit te brengen, geschikt voor alle vrouwen en die dicht bij haarzelf staat. Rare Beauty is gemaakt om je goed te laten voelen en je onzekerheid over je imperfecties te laten verdwijnen. Wij houden van die gedachte!

Rihanna – Fenty Beauty & Skin

Rihanna is een merk geworden. Robyn Fenty heeft van haar naam écht een movement gemaakt. Niks is te gek voor Riri! Deze topvrouw heeft haar eigen beautylijn Fenty Beauty en heeft sinds kort Fenty Skin op de markt gebracht. Als dat nog niet genoeg is, heeft Rihanna ernaast ook nog eens een lingerielijn genaamd Savage X Fenty. Rihanna breidt haar imperium uit en kan alles. We love it. <3

Lady Gaga – Haus Laboratories

We hadden van Lady Gaga nooit verwacht dat ze een make-uplijn zou uitbrengen, maar de popster heeft samen met haar make-upartist het merk Haus Laboratories uitgevonden. De collecties bestaan veelal uit felle kleuren, glitter en metalic. Het is echt Gaga’s kindje en ze is er heel trots op. Heb jij al eens iets gekocht van de beautylijn van Lady Gaga?

Alicia Keys – Keys Soulcare

R&b-zangeres Alicia Keys heeft haar eigen beauty en skincarelijn uitgebracht. Keys Soulcare staat voor lief zijn voor jezelf en je huid. Verzorg jezelf en hou van jezelf! Alicia Keys draagt al jaren geen make-up meer. Ze heeft het ook niet nodig en jij ook niet! Haar beautybrand is nog niet megapopulair, maar het merk is heel minimalistisch en staat dicht bij haar. Had jij ooit gehoord van Keys Soulcare?

Jessica Alba – Honest Beauty

De knappe Jessica Alba heeft een diervriendelijke make-uplijn die ook door dermatologen is getest. De naam Honest Beauty verklapt het al een beetje: haar lijn staat voor eerlijkheid en daarom bevatten haar producten alleen maar plantaardige ingrediënten en worden ze niet op dieren getest. Het merk is sinds kort ook verkrijgbaar bij Douglas en de prijzen vallen mee. In de collectie vind je van alles, van lippenstift tot aan serums. They got it all en wij zijn fan!

Lees ook:

Beeld: Instagram @selenagomez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen